joi, 19 februarie 2009

Şcoală la plic

Criza financiară a ajuns şi în unitatile de învăţământ. La Şcoala Generală 113 din Bucureşti, părinţii care vor să-şi înscrie copiii în clasa întâi, pe lângă actele necesare, trebuie să aducă şi 50 de coli xerox, două pixuri cu gel, cinci plicuri mari, cinci plicuri mici şi cinci mape din plastic.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bucureşti spun că legea interzice perceperea unor taxe sau sponsorizări din partea părinţilor pentru a-şi înscrie copiii în clasa I.
În faţa camerei de luat vederi, conducerea şcolii susţine că părinţii nu sunt obligaţi să aducă rechizitele pentru a-şi înscrie copiii in clasa întâi.
Părinţii care citesc anunţul cu actele necesare înscrierii se conformează cerinţelor deşi susţin că nu este normal să li se ceară coli, pixuri şi mape pentru înscriere.

Sursa: Realitatea.net

Un comentariu:

  1. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere