joi, 19 februarie 2009

Mamele fara acte le dau batai de cap medicilor

Multe femei care vor sa-si paraseasca copilul se razgandesc

Femeile insarcinate, care nu se prezinta cu actele atunci cand merg sa nasca, sunt luate la intrebari de autoritati. Acestora le este verificata identitatea cu ajutorul Politiei, iar cele care isi dau un nume fals sunt prinse cu minciuna.


„Cand ne vin fara acte, anuntam la 112 dispeceratul de Politie, care preia cazul pentru identificarea persoanei. Ei ne comunica prin telefon apoi daca persoana in cauza este sau nu cea care a declarat. Noi preluam CNP pentru foaia de observatie, iar daca a mintit, ei se ocupa de caz mai departe”, ne-a spus Gabriela timbota, asistenta sefa de la Clinica Bega a Spitalului Judetean.

Medicii de la maternitatile din oras se intalnesc destul de des cu femei insarcinate care vin sa nasca la Urgente si nu au acte, ele neavand domiciliul in Timis, multe dintre acestea spun ca sunt in trecere prin oras. Cu aceste cazuri sunt ceva mai atenti pentru ca ele nu isi dau numele adevarat si este posibil sa isi paraseasca mai apoi copilul. Asistentii sociali si psihologul din maternitate intervin pentru a convinge mama sa-si pastreze nou-nascutul. „Cazurile sociale sunt consiliate si indrumate apoi catre centrele sociale din oras, unde pot sta in conditii decente cu bebelusii lor“, a mai adaugat Gabriela Timbota.

Sursa: Agenda.ro

Un comentariu:

 1. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere