miercuri, 18 februarie 2009

Preotii sustin un program de consiliere pre si post avort

Episcopia Aradului a initiat un program de consiliere pre si post avort in Spitalul de Obstetrica si Ginecologie "Salvator Vuia" din Arad, ca urmare a cresterii numarului de avorturi in tara.

Preotul Mircea Bupte, consilier social in cadrul Episcopiei Aradului, a precizat, miercuri, ca programul se deruleaza prin Sectorul social filantropic al Episcopiei si va oferi servicii specializate tuturor tinerelor aflate in pragul savarsirii unui avort, informeaza NewsIn.

Preotul Mircea Bupte, consilier social in cadrul Episcopiei Aradului, a precizat, miercuri, ca programul se deruleaza prin Sectorul social filantropic al Episcopiei si va oferi servicii specializate tuturor tinerelor aflate in pragul savarsirii unui avort, informatii cu privire la alternative ale avortului, plasament sau adoptie, prezentarea riscurilor unui avort, a traumei post avort, precum si ajutoare materiale si/sau financiare.

Consilierul social din cadrul Episcopiei Arad a mai mentionat ca serviciile se vor extinde si in privinta consilierii post avort, oferite atat in incinta Spitalului Matern din Arad, cat si la Centrul Social "Sfintii Cosma si Damian" al Episcopiei. "La Centrul Social sunt cabinete medicale care ofera asistenta medicala gratuita, iar prin intermediul acestora vom monitoriza tinerele dupa externarea din spital", a mai spus Mircea Bupte.

Conducerea Spitalului de Obstetrica si Ginecologie "Salvator Vuia" din Arad a precizat ca in cursul anului 2008, la aceasta unitate spitaliceasca au fost efectuate aproximativ 1.500 de avorturi. La acest numar se adauga avorturile efectuate la cabinetele medicale private din judet.

De asemenea, la Spitalul Matern din Arad au fost inregistrate, in 2008, 3.500 de nasteri, dintre care 280 au fost consemnate in randul minorelor.
Sursa: ziare.com

2 comentarii:

  1. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit în urmă cu 3 ani, cu copiii mei am navigat pe net când am întâlnit mărturia acestui minunat bărbat online am decis să o încerc și soția mea este din nou la mine acum și suntem fericiți căsătoriți din nou pentru că este prea mult să scriu tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult sunt foarte fericit. și m-a asigurat că face multă vraja inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de succes
    Vraja bolii
    Vraja de sarcină
    Vraja de căsătorie
    Vraja de slujbă
    Vraja de protecție
    Câștigă instanța de judecată
    Vraja de noroc etc.

      aveți nevoie de ajutorul său, MARE Dr. Ilekhojie contactați-l pe această adresă de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau adăugați-l pe whatapp +2348147400259 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi veșnic recunoscător. Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere