joi, 26 iunie 2008

Pensia alimentara

Alina ne-a semnalat o problema cu care multe mamici de la noi se confrunta: intretinerea copiilor dupa pronuntarea divortului. Iata cateva informatii despre regimul pensiei alimentare. Sper sa va foloseasca

Plata pensiei alimentare (de intretinere) este reglementata de Codul Familiei, Art. 94 precizand cuantumul acesteia:

“Intretinerea este datorata potrivit cu nevoia celui care o cere si cu mijloacele celui ce urmeaza a o plati.

Instanta judecatoreasca va putea mari sau micsora obligatia de intretinere sau a hotari, incetarea ei, dupa cum se schimba mijloacele celui care da intretinerea sau nevoia celui ce o primeste.

Cand intretinerea este datorata de parinte sau de cel care infiaza, ea se stabileste pana la o patrime din castigul sau din munca pentru un copil, o treime pentru doi copii si o jumatate pentru trei sau mai multi copii.”

Asadar, legea prevede o limita maxima de 25% din venitul net, cu caracter permanent, al celui care datoreaza pensia. Instanta va tine cont la stabilirea cuantumului pensiei alimentare pentru un copil, daca debitorul obligatiei de intretinere mai are sau nu in intretinere minori. Daca acesta mai are un alt copil in intretinerea sa, cuantumul pensiei alimentare va fi redus la aprox. 16%.

Pensia de intetinere se achita lunar, in functie de nevoile copilului. In caz de inflatie, sau de crestere a nevoilor copilului, mama poate introduce actiune pentru majorarea pensiei de intretinere prin care tatal sa fie obligat la plata acesteia proportional cu veniturile lui.

Pensia alimentara va fi platita pana la implinirea varstei de 18 ani, insa in eventualitatea continuarii studiilor, copilul va beneficia de sprijin financiar pana la finalizarea acestora, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani.

In conformitate cu Codul de Procedura Civila, sumele reprezentand pensie de intretinere se pot executa imediat, nefiind necesara definitivarea (redactarea) hotararii, ci doar pronuntarea ei. Poprirea se face de catre instanta de fond, in functie de modul in care a decurs procesul, de existenta datelor referitoare la locul de munca al parintelui care trebuie sa achite pensia, imediat dupa pronutarea hotararii.

In cazul neachitarii de catre tata a sumelor datorate, mamica trebuie sa apeleze la executorul judecatoresc care va face toate demersurile pentru ca obligatiile de plata sa fie onorate, retroactiv de la data pronuntarii hotararii de catre instantele de judecata abilitate.

In cazul in care parintele este plecat si angajat cu forme legale in strainatate, pentru obtinerea pensiei de intretinere din partea sotului sunt aplicabile dispozitiile Conventiei privind obţinerea pensiei de întreţinere în străinătate, încheiată la New York la 20 iunie 1956 , la care si Romania a aderat (Legea nr.26 din 6 martie 1991).

360 de comentarii:

  1. Dragele mele,

    In primul rand vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul pe care ni-l oferiti, pentru toate informatiile care ne sunt de real folos si pentru ca abordati subiecte care ne framanta pe noi, mamele.

    In al doilea rand, as propune o tema pe care, din pacate, am intalnit-o destul de des pe forumuri, si anume violenta domestica. Este un subiect destul de sensibil si care, de cele mai multe ori, este evitat de catre mamicile care trec prin astfel de momente.
    Cred ca Initiativa mamelor ar putea veni in sprijinul multor mamici si copii care indura suferinte de neimaginat pentru ca nu au curaj sau posibilitati sa faca ceva pentru a scapa din aceasta situatie.
    Ar trebui sa ne gandim si la acest subiect si sa incercam sa facem ceva pentru aceste femei. Sunt sigura ca mamele din Initiativa vor lupta pentru drepturile noastre! Pentru asta, va multumesc!

    AnaMaria_Pop

    RăspundețiȘtergere
  2. an ro.este posibil ca un tata are spre crestere si educare un copil an varsta de 13 ani iar de 5 ani primesc odata la 6 luni cate 100 ron.am facut plangere la parchet de 5 luni nici un easpuns /cemi ramane sa ma sinucid an ro./?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca asta ar fi cea mai buna solutie....! De ce ai luat copilul in ingrijire daca nu esti in stare sa-l cresti?! Stai in loc de pensiea alimentara? Inseamna ca nu-l iubesti cu adevarat. Munceste ca sa ai posibilitatea sa-l intretii, daca nu da-l mamei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta ar trebui sa fie valabila si pentru mama! ca doar nu luati un barbat de sot doar ca sa va aduca bani!!!!Strigati sus si tare EGALITATE!!!!!!!! si pana la urma?Tatal este indreptatit sa ia copilul.Daca mama lua copilul si nu avea bani strigati la ea ca sta in 100?Fiti corecte doamnelor!

      Ștergere
  4. sant divortat de un an de zile si platesc pensie alimentara lunar dar mi se interzice de a-mi vedea copilul si mai grav este ca ancerc sa iau legatura cu el mama acestuia refuza sa-mi dea copilul la telefon iar de vizitat nici atat . nu stiu ce sa mai fac sa pot sa am si eu copilul langa mine deoarece de fiecare data ea fuge cu copilul la rude pentru s nu putea sa-l vad .nu mi se pare normal ca de un an de zile sa platesc pensia alimentara si sa nu am dreptul sa-l vad , unde este dreptatea din justitie an care toti ne punem atata speranta an dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  5. cum se poate procedeaza in cazul in care pensia alimentara nu a fost stabilita pe baza unui venit real deoarece tatal nu isi declara veniturile reale,venitul declarat al firmei al carei administrator unic este are profit 0 iar pensia alimentara a fost stabilita la o suma pe care el a propus-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu aceeasi problema, cum dovedim venitul...

      Ștergere
  6. As dori sa stiu ce anume trebuie sa fac pentru recalcularea pensiei alimentare pentru copilul meu, Mai are putin si implineste 18 ani si este abia in clasa a 11 - a. Unde ar trebui sa merg si ce acte imi trebuiesc. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Aş dori să ştiu dacă se poate stabili pensia alimntară pentru minor la venitul mediu pe economie din ţara în care tatăl trăieşte şi munceşte, în condiţiile în care eu nu pot să probez cu înscrisuri în instanţă veniturile acestuia?

    RăspundețiȘtergere
  8. As dori sa stiu cum pot sa introduc actiune pentru majorarea pensiei alimentare, unde anume trebuie sa ma adresez? Mentionez ca in hotararea de divort s-a stabilit sa plateasca pana la varsta de 18 ani dar atunci fiind inca elev am dus adeverinta de elev la locul de munca al fostului sot. Apoi copilul a intrat la facultate si in fiecare an am dus adeverinta de student pe baza careia mi s-a trimis pensia alimentara. Acum i s-a majorat salariul si as vrea sa se majoreze si pensia.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. daca parintii nu au divortat,dar unul dintre ei a parasit domiciliul,se poate obtine pensie alimentara?si daca da,care ar fi pasii ce trebuie urmati?

    RăspundețiȘtergere
  10. tatal copilului meu a divortat acum 2 ani i platete penie alimentara de25% la 1 luna dupa ce a divortat eu am nacut o fetita , fetita face luna viitoare 2 ani dar el platete o penie tot de 25% . cum putem face ca a platim 15-16% , trebuie data in judecata mama copilului ? o a primim retanta din urma?

    RăspundețiȘtergere
  11. Sotul meu plateste pensia alimentara de 25% primului copil cu prima concubina.iar eu cu sotul avem un copil de 6 ani si am vrea daca se poate sa i platim primului copil pensia de 16% cum facem?c trebuie facut?

    RăspundețiȘtergere
  12. ce pot sa fac daca mama copilului nu mia platit pensia alimentara de 6 luni???

    RăspundețiȘtergere
  13. buna seara as avea si eu o intrebare:sunt divortata si am o fetita as dori sa o a aduc in italia stiti cumva daca am nevoie de o procura speciala din partea tatalui atata timp cat instanta mi-a dat-o spre crestere si educatie mie?va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  14. daca copilu este cu handicap pina la citi ani i se plateste pensia alimentara

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua
    Cu respect va rog sa ma sfatuiti ce pot face in cazul platii pensiei alimentare pe o perioada in care mama copilului meu a incasat-o necuvenit (adica, copilul are 25 de ani dar este angajat si nu este student: doar plateste la diferite facultati taxa de inscriere in urma carui fapt solicita adeverinta sa faca dovada ca este student).Instanta a decis sistarea pensiei in momentul angajarii fiului meu dar dupa aceea tot instanta a decis in urma depunerilor de catre acesta a adeverintelor ca este student, ca trebuie sa platesc pensie alimentara pentru cat va fi student.
    Pot sa formulez recurs pentru restituirea sumelor necuvenite devreme ce copilul meu nu este student la nici o institutie de invatamant superior?
    Va multumesc foarte mult.
    Viorel S.Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  16. o mama plecata in strainatate care a parasit cei doi copii unul de 13 ani si unul de 4 ani ,instanta a stabilit 200 ron pe luna pensie alim si incredintarea copiilor la tata ,aceasta refuza sa trimita banii ce este de facut o ucid sau o bag in puscarie ? ca mama nu se numeste si curvele isi iubesc copii din flori dar ea ca mama nici arsa in focurile diavolului nu merita

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua ..
    sunt divortat de 10 ani de fosta sotie ..trimit lunar 150 dolari .sunt de 10 ani in SUA ..de sarbatori trimit mai mult ..acum est einfuriata ca nu platesc mai mult dar nu imi permit ..am si aici foarte multe cheltuieli si sunt recasatorit ..sotia nu munceste de 2 luni de zile intre timp ea a cumparat un apartament chipurile pentru copil ..si ma obliga sa il paltesc eu ..ce pot sa fac ...salariul meu este 2500 dolari din care 1800 dau la chirie ..curentul pe luna 100 ,plus benzina ,plus.. ..ce pot sa fac ?si aici este greu ..toate se scumpesc in functie de scumpirea benzinei

    RăspundețiȘtergere
  18. AM 2 COPII CE TRBUIE FACUT SA OBTIN PENSIA ALIMENTARA TREBUIE NEAPARAT DE DESCHIS DIVORTU?

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt divortata de zece ani am o fetita de 13 ani,ma lupt de 9 ani cu fostul sot pentru pensia alimentara ,l-am dat de 4 ori in judecata pana acum da-ti un sfat va rog cum sa procedez,daca cineva a trecut prin asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  20. am un baiat bolnav de hemofilie,sunt divortata de 3 ani iar tatal lui ni i-a dat pensie de 1 an.el are 3 copii cu 3 neveste.credeti ca am vreo sansa in obtinerea pensiei alimentare?

    RăspundețiȘtergere
  21. am o fetita de 9 ani si mam despartit de concubinul meu in urma cu 6 ani fortata de imprejurari a trebuit sa plec din tara si sa las copilul in grija fostilor socrii el are 3 copii cu 3 femei si la nici unul nu plateste pensie alimentara acum munceste la negru ce credeti exista macar cea mai minima sansa sa obtin pensia??

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua. Am o nedumerire privind art.66 lit b, ce reprezinta o forma de invatamint organizat ? Pun aceasta intrebare deoarece am tot vorbit cu diversi avocati, unii spunindu-mi ca o persoana beneficiaza de pensie alimentara doar daca isi continua studiile la o facultate doar cursuri de zi, altii afirmind ca orice tip de invatamint. Multumesc si astept raspunsul dvs. cat mai detaliat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua. Am o nedumerire privind art.66 lit b, ce reprezinta o forma de invatamint organizat ? Pun aceasta intrebare deoarece am tot vorbit cu diversi avocati, unii spunindu-mi ca o persoana beneficiaza de pensie alimentara doar daca isi continua studiile la o facultate doar cursuri de zi, altii afirmind ca orice tip de invatamint. Multumesc si astept raspunsul dvs. cat mai detaliat.

    RăspundețiȘtergere
  24. BUNA ZIUA.Am o nedumerire privind art.529.platesc o pensie alimentara de 200 lei la 2 copii,acum am al trilea copil din a doua casatorie si am facut sa scada pensia alimentara,de ce nu se ia in considerare ca am al treilea copil pentru ca nu sa micsorat pensia,tot atat a ramas,va rog raspundeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ti se pare mult 200 lei la 2 copii nemernicule?

      Ștergere
    2. Nemernica si prost educata esti tu feminista pirita.... muieri curve si profituare va casatoriti din dragoste care dureaza o luna si turnati repede un copil, iar dupa o luna va treziti ca vi sa aprins calciile dupa alt barbat si cereti sfaturi de la alte curve mai experimentate interesinduva in primul rind beneficiile tele de divortata cu copil, fara sa tineti cont impactul psihologic asupra unui copil care o sa creasca fara un parinte alaturi pentru simplul fapt ca inca nu tiai trait viata ca femeie (adica un fel de curva sau femeie libera cum se numeste mai nou o curva incognita) voi femeile ati uitat cu desavirsire pacatul evei care trebuie sal duceti in spate, vati dat cu diavolul si vreti sa traiti bine turnind plozi dupa urma carora vreti benefici fara sa tineti cont ca e posibil ca tatal chiar vrea sasi intretina copilul dar nu are nici o posibilitate datorita situatiei care in care se afla. RUSINE, RUSINE, RUSINE POCAITIVA SI CERETI IERTARE INAINTE CA DUMNEZEUSA VA PEDEPSEASCA MAI RAU CA PE EVA

      Ștergere
    3. Felicitari ai dreptate si eu îs patit tot cu o curva deasta

      Ștergere
  25. buna ziua.as dori sa stiu daca fostul sot nu lucreaza cu forme legale adica fara carte de munca mai este sau nu obigat sa trimita pensia copilului?

    RăspundețiȘtergere
  26. buna ziua,
    as dori sa stiu daca pensia alimentara poate fi primita daca nu exista o cerere de divort?? si ce anume ar trebui sa fac ca sa obtin pensia alimentara chiar daca locui impreuna???mentionez ca locuim in Germania, sotul lucreaza cu acte in regula!
    va multumesc mult!!

    RăspundețiȘtergere
  27. buna ziua.va rog sami spuneti daca pot sa cer marirea pensiei alimentara daca sostul sot nu e angajat.eu mai am in intretinere inca o fetita de 2 ani.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  28. buna ziua .sotia mea s-a mutat cu copilul la sos satele copiilor unde si lucraza a trecut copilul la ea in intretinere.cauza este situatia financiara si neintelegerile dintre noi.ce se poate intampla pe viitor,ce pericol ma asteapta,daca se v-a mai intoarce

    RăspundețiȘtergere
  29. am un copil rezultat dintr-o relatie si vreau ca tatal sa plateasca pensie alimentara ....copilul fiind recunoscut la vremea nasteri lui
    mentionez ca mai are doi copii in intretinere ....cit va fi pensia alimentara ,procentual vb

    RăspundețiȘtergere
  30. buna ziua am un copil rezultat dintr-o relatie are 6 ani si ii poarta numele tatalui ei nu ia platit pensie alimentara pt ca nu lam dat in judecata deoarece aveam nevoie se semnatur lui pt a iesi din tara cu fetita.In momentul de fata sunt plecata cu fetita din tara,asi dori sa stiu daca il dau in judecata am sanse sa primesc pensie alimentara pt fetita.Va rog sa-mi raspunde-ti.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua! As dori sa stiu daca pot cerere marirea pensiei alimentare numai in judetul unde am incheiat casatoria si sentinta di divorz ori por sa cer si in lata parte s-au alta tara? si cum se procedeaza..
    multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua! Ma numesc Mihaela am divortat in 2003 si prin hotarare judecatoreasca mi s-a incredintat fetita (minora),fostul sot este obligat sa plateasca pensia alimentara, dar din 2010 nu am mai primit nici un ban.Am depus mai multe plangeri la circa de politie 15,dar cei de acolo au tinut dosarul timp de 3 ani, in clipa cand m-am dus si am insistat mi s-a spus ca dosarul este la parchetul de pe langa judecatoria 4,de aproape 1an.Mentionez ca eu am dat detalii de adresa si locul de munca.Nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc sa mi se rezolve si mie, din cate vad eu in Romania te plimbi cu o hotarare judecatoreasca pana creste copilu si cel care de drept trebuie sa plateasca scapa.Astept cu nerabdare un raspuns.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara,

    Am citit articolul si nu este specificat cum si cand primeste pensia alimentara parintele care are custodia copilului/oopiilor din momentul in care s-a dat o hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului/lor.Am doi copii minori si instanta a dat o hotarare definitiva de increditarea a copiilor din 13 decembrie 2013 si pana in prezent nu am primit pensia alimentara care trebuie sa o plateasca retroactiv incepand cu luna mai 2013 asa cum reiese din hotarare.Va rog sa-mi spuneti cat trebuie sa atept ”bunavointa” tatal copiilor de a executa horararea?
    Dupa cat timp daca nu executa de bunavoie pot sa apelez la un executor?
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  34. buna ziua....am o fetita de 1an si jumatate.am trait cu un barbat in concubinaj din care a reiesit copilul.lam dat in judecata pentru pensie alimentara si acum vreau sa stiu daca pot obtine custidia fetitei.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca doriti informatii despre pensia alimentara intrati pe: http://www.pensie.ro/pensia-alimentara/

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. una ziua, sotul meu are un copil ,tin sa mentionez ca el avea 17 ani ,iar ea avea 21 atunci cand ea a ramas insarcinata..acum dupa ce sa nascut copilul sotul meu nu a vrut sa.l recunoasca pe motiv ca nu crede ca este al lui .fosta la dat in judecata si a ramas sa.i plateasca pensia alimentara si cheltuielile de judecata ,si cezariana ,,sotul meu i-a platit pe fiecare luna cate 200 de lei ,insa el nu are un venit ,adica nu are un loc de munca ,bani acestia ii plateste cu ajutorul parintiilor ..acum fosta l-a dat iar in judecata pe motiv ca nu i.am platit pensia alimentara pe luna iunie.el ia trimis bani insa au ajuns la inceputul lunii iulie..ce se poate intampla ..va rog frumos sa.mi raspundeti .va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. buna ziua in urma cu 5 ani judecatoria a hotarat ca copilasul meu de 2 ani si 11 luni sa ramana in grija tatalui deoarece eu am fost nevoita sa merg in strainatate pt a reusi sa mentin toate cheltuielile si pentru a putea sa i ofer copilului nostru ceea ce eu nu am avut ca si copil.in timpul in care nu am fost in tara am trimis parintilor mei in fiecare saptamana in jur de 70- 100 de euro si nu intrebati sau sa glumiti cum si de unde banii astia!!! lucram de dimineata de la ora 8 pana la 4:30 in hotel camerista,mergeam acasa ma schimbam,mancam si la ora 7 intram la internet cafe curatenie ,faceam cafele,spalam vase pana la ora 4 dimineata asa am lucrat timp de 7 luni ca sa fiu sigura ca voi reusii sa platesc facturile,avocatul si cel mai important sa ii pot oferii copilului tot ce are nevoie..tin sa mentionez ca in perioada in care am stat la parintii mei cu copilul nostru acesta nu a contribuit pt copil cu absolut nimic. ajunsi in judecatorie pt incredintarea copilului am platit avocatul 800 de euro si am tinut legatura cu acesta foarte des prin telefon. mama mea a mers cu toate hartiile de la western union la avocat ca acesta sa le adauge la dosar pt a se dovedi ca imi intretin copilul chiar daca nu pot fi langa el.acesta ia dat mamei hartiile inapoi si a zis ca nu e nevoie de asa ceva. am sunat si am intrebat pe domnul avocat daca este nevoie sa vin in tara pentru procesul copilului si daca este nevoie sa trimit acte sau orice altceva iar raspunsurile acestuia au fost; stai linistita draga mea ca copilul va ramane la tine nu te ingrijora si asa mai departe,pana cand mama ma sunat si mia zis ca postarita satului ia adus acea citatie ca sa plateasca acel timbru pentru incredintarea copilului dupa 3 zile aceasta primind plicul dupa care ma sunat imediat. a fost prea tarziu,acesta a bagat recurs el neavand un servici nemuncind ,are probleme cu alcoolul si stand in casa noastra in care el si politistii satului mau dat pe mine si pe copil afara si in proces acesta a mentionat ca am abandonat domiciliul nici de cum ca ma amenintat in fata politiei ca imi ia gatul daca eu raman cu copilul acolo!! el a dat mita avocatului meu 20 de milioane si acesta a pledat cazul in favoarea lui.a ramas sa ii platesc pensie alimentara dar refuz sa io trimit acestuia asa ca am decis sa ii pun banutii copilului pe card. la varsta de 18 ani copilul sa poata sa foloseasca acesti bani pentru studii sii ceea ce are nevoie!! eu mam recasatorit si acum mai am o fetita de 4 ani ce as mai putea face mai pot face recurs sa pot sa imi iau baietelul? tin sa mentione ca de 5 ani acesta mia taiat orice legatura cu copilul nici la zilele mari nu imi da voie sa vb cu copilul nostru. nici la parintii mei nu il lasa doar ce reusesc ei pentru cateva min sa vb cu copilasul cand vine de la scoala . copilul intreaba mereu pe parintii mei cand vine mami sa ma ia k nu vreau sa mai stau k el. astept raspunsuri va rog frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGGUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX-SUGARUL de la cealalta femeie, ci pentru ca inca mai iubesc si am nevoie de el in viata mea. Lucrez si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Saluto a tutti che sta leggendo il mio commento, tutto il ringraziamento va a GREAT MUTABA per aiutarmi a ripristinare la mia felicità, sono stato sposato con mio marito e siamo stati bene e felici. è venuto in un esteso che mio marito che ama e mi prende cura, non ha nemmeno il tempo necessario, fino a quando ho scoperto che stava avendo una relazione con un'altra donna nel suo posto di lavoro, cerco di fermarlo, tutti il mio sforzo è stato invano improvvisamente mi divorziò e andò per la donna. lui mi vive con tre dei nostri figli, piangono tutto il giorno, ero in dolore e dolore e stavo cercando aiuto. ho letto un commento su come questo grande spell caster chiamato GREAT MUTABA ha aiutato una signora a portare suo marito a casa dopo 45 anni di rottura, e ho anche visto tanti commenti su come GREAT MUTABA aiutare le persone con il suo amore e la riunione incantesimo. così ho deciso di contattarlo e spiegare il mio problema, ha fatto un incantesimo d'amore che fa di mio marito tornare a me ei nostri figli e non pensare mai alla donna nel suo posto di lavoro di nuovo. questo uomo è Dio inviato per ripristinare la rottura del cuore e riunire i rapporti. può il Signore essere la tua forza e continuare ad usarti per salvare la relazione tra persone. e se stai passando per qualsiasi problema, contattalo per aiuto nella sua email; greatmutaba@gmail.com o greatmutaba@yahoo.com, ti prometto che metterà un sorriso sul tuo viso e ti farà sentire felice. buona fortuna si può anche chiamare o WHATSAPP via lui;+2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  41. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua .si eu am o problema cu pensia alimentara am hotărârea din 2009 dar fostul soț fuge de la o firmă la alta chiar si in strainatate ca sa nu dea nimic la copil ce este de facut.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  43. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea va bate încă pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu sunt condilla vincent din SUA, aud cum vorbesc oamenii despre vraja puternica numita DR TAKUTA in ceea ce priveste modul in care isi aduce inapoi ex iubitul, castigand loterie, ramane insarcinata si se casatoreste cu iubitul lor de vis si de asemenea il contactez pentru a ajuta ma arunca o vraja cu privire la fosta mea iubita pe care o iubesc atat de mult incat ma lasat cu 2 ani in urma dar astazi exul meu este inapoi la mine si suntem fericiti casatoriti cu 3 copii si sunt atat de mult fericit pentru ajutorul pe care l-am gasit in tine DR TAKUTA. Eu și familia mea suntem foarte fericiți și trăim acum mari, sunt recunoscător și apreciez munca bună de turnare a vrăjilor. Vă mulțumim și puteți trăi mult pentru a ajuta oamenii în probleme. Emailul său este TAKUTAEGBEDIE@gmail.com și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere

  45. Numele meu este Meg în Statele Unite. Doresc să
    împărtășesc mărturia mea cu publicul larg despre
    O cutie de vrăjitor numită (DrKahuna) a făcut pentru mine acest templu
    Tocmai mi-am adus surplusul ex
    Ma iubindu-ma cu munca lor de vraja mare, ma intalneste cu acest om numit
    Steven am fost împreună de mult timp
    timpul și ne-am iubit pe noi înșine, dar când nu am reușit
    să-i dau un copil de sex masculin timp de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus
    Pot continua doar când eram acum
    căutând modalități de a-l aduce înapoi și, de asemenea, să rămână gravidă, unui prieten
    din a mea mi-a spus despre acest templu și mi-a dat adresa de e-mail de contact,
    atunci nu veți crede acest lucru când mi-am contactat problemele
    a pregătit articolele și mi-a aruncat vraja și mi-a adus soțul pierdut
    înapoi, și după o lună mi-am pierdut fluxul lunar și mă duc la un test și
    rezultatul a spus că sunt însărcinată, sunt fericită astăzi că sunt mamă
    un set de gemeni un băiat și o fată, mulțumesc încă o dată templul pentru
    ce au făcut pentru mine dacă sunteți prin oricare dintre ele
    din aceste probleme puteți contacta acest mare Dr pentru ajutorul de mai jos:

    Contactați ... kahunahelp@yahoo.com sunați sau trimiteți-l la linia directă +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  46. IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem din nou fericiți .. mulțumesc lui Dr. Isikolo Sammy pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane .. acest mediu pentru a va spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de tot ce are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și m-am gândit că cel mai bun mod de a-mi vindeca inima zdrobită a fost să-mi iau viața după ce am încercat mai multe procese și am călătorit în India încercând să se reîntâlnească cu soțul meu care ma scos după trei ani de căsătorie pentru o altă doamnă nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. Soțul meu și cu mine am trecut prin atâtea încercări cu moartea familiei și boala lui, care ne-a schimbat pe amândoi. Am devenit o soție nefericită și neapreciată. Soțul meu a plecat. Plecarea lui a fost cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată. M-am trezit. Am început să colaborez cu doctorul Isikolo ca un staționar. Dar puțin mi-am dat seama că dr. Isikolo avea să dezvăluie toate lucrurile din mine care aveau nevoie să se schimbe. Mi-a ajutat să văd că soția ar trebui să fie. și am început să caut mâna doctorului Balogun să-mi schimb inima și soțul meu. A trebuit să accept că nu-mi puteam schimba soțul, doar dr. Isikolo poate face asta. M-am dus la soțul meu și i-am cerut iertarea pentru toate lipsurile mele ca soție. L-am rugat să-mi dea altă șansă. Acum este acasă. vă mulțumesc pentru locul de muncă bine făcut în medicul meu de viață puteți ajunge, de asemenea, pe el prin adresa de e-mail, isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  49. Dragostea uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a rezolva relația ta întreruptă

    Sarbatori fericite de la mine Mirela Vjeko. Soțul meu sa despărțit de mine cu 3 luni în urmă și ma forțat să semnez actele de divorț și am fost complet sfâșiat. Și nu m-am putut întoarce în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mișcare uimitoare și strălucitoare, care mi-a venit la salvare. Wow! Acest lucru mi-a ajutat atât de mult. Doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă urgentă de 24 de ore, din care l-am acceptat. Șocant! în această lună pe 8 mai 2018, soțul meu mi-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage documentele de divorț care erau deja în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol de vrăjitor de lucru. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, Vă mulțumesc atât de mult Domnului pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi. E-mail Dr. Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Spell isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  50. Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă obține iubit înapoi puteți să-l contactați prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp-l pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  51. Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a face dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a obține francisco pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar după întâlnirea cu marele domn al profetului pentru doar 250 de dolari mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea acasă și de lucru chiar și partenerul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus nume. acum sunt zâmbitoare când invitația mea la căsătorie este dată pentru a le primi și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că Ana te leagă și cred că pe măsură ce o faci, aceasta va aduce sfârșitul tuturor relațiilor tale problemă sau ce-l pune pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  52. CUM VOR FI SOSIERUL MEU INAPOI ACASA CU AJUTORUL UNEI CALCULATORI REALIZATI SI PUTERNICI Dr. Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Numele meu este Doris Antonio, aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile, răspunzând la mesajele mele și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până când nu ne-am luptat și ne-am despărțit timp de 6 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostea pe care o am pentru el. Am incercat tot posibilul sa-l intorc, dar nu a lucrat pentru mine, unele vraji falsificate mi-au scutit banii si am plecat cu banii mei pana cand am intrat peste acest om numit Dr. Isikolo ma ajutat sa-mi arunc o vraja si sa vad ca soțul meu sa intors după 48 de ore, cerându-mă pentru iertare, eram atât de surprins că vrăjitorul ca Dr. Isikolo încă mai există. Dacă cineva aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați Dr. Isikolo astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  53. De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

    RăspundețiȘtergere
  54. Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

    RăspundețiȘtergere
  55. Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
    Soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu tare doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site în care am văzut că doctorul Isikolo este un spellcaster, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după câteva zile, soțul meu sa întors acasă. Acesta a fost modul în care ne-am reîntâlnit din nou și am avut o mulțime de iubire, bucurie și pace în familie.
    Puteți, de asemenea, contacta Dr. Isikolo, un vrăjitor puternic pentru soluții la contactul său isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  56. mi-ar place să împărtășesc mărturia mea cu voi toți oamenii din lume m-am căsătorit cu soțul meu cam acum 2 ani începem să avem probleme la domiciliu ca să nu mai dormim în același pat, luptând pentru lucruri mici întotdeauna vine acasă târziu noaptea , bea prea mult și dorm cu alte femei afară Nu am iubit niciodată pe nimeni în viața mea, cu excepția lui. el este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd, pentru că am lucrat atât de mult împreună pentru a deveni ceea ce suntem și avem astăzi. cu câteva luni în urmă, el a decis acum să mă trăiască pe mine și copilul, fiind o mamă singură, poate fi uneori greu și așa că nu am nimeni la care să mă întorc și am rămas inima. i-am sunat pe mama și i-am explicat toate lucrurile, mama mi-a spus despre DR.Isikolo cum a ajutat-o ​​să rezolve problema dintre ea și tatăl meu am fost surprinzător de asta pentru că au fost fără unul de celălalt timp de trei ani și jumătate era ca un miracol cum se întorceau unul la celălalt. am fost îndrumat la doctorul Isikolo pe e-mailul său (isikolosolutionhome@gmail.com) și i-am explicat totul, așa că îmi promiță să nu-mi fac griji că va arunca o vrajă și va face lucrurile să revină la modul în care ne îndrăgim din nou atât de mult și că a fost un alt spirit feminin care controla soțul meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în două zile dacă cred că am spus OK Deci mi-a aruncat o vrajă și după două zile dragostea mea sa întors cerându-mă să-l iert Sunt fericit acum. astfel încât de ce am decis să împărtășesc experiența mea cu fiecare organism care au o astfel de problemă de contact Dr. Isikolo vrăjitor mare pe adrese de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  57. Când l-am găsit pe Dr. Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu mi-a început să mă mai trimită din nou și m-am simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult DR ISIKOLO pentru oricine care are nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

    RăspundețiȘtergere
  59. Multe mulțumiri îi revin lui DR ISIKOLO pentru reunirea mea și a soțului meu înapoi împreună, totul a început atunci când îmi sărbătoream cea de-a 10-a aniversare a mamei mele și, în acea seară fată, i-am chemat pe soțul meu să știe unde era și mai târziu după ce partidul plecat puțin. am vazut ca sotul meu a intrat cu o doamna m-am uitat si m-am dus sa-l salut si sa pretins ca nu sa intamplat nimic, mai tarziu in camera in timp ce eram pe punctul de a dormi am cerut sotului meu care doamna a fost pentru el, brusc el a strigat la mine nu l-ar fi intrebat niciodata despre cum si-a trait viata, insa am insistat sa stiu, imediat a parasit patul si a plecat si de atunci nu l-am mai vazut niciodata, mi-a spus ca sa terminat, dar toata agonia mea sa oprit cand m-am intalnit DR ISIKOLO pe net, care mi-a spus că va arunca o vrăjitorie pe el și în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, târându-se la mine, și așa a făcut el și în 48 de ore a venit soțul meu cerându-mi și acum fericirea și armonie este restaurat înapoi la casa mea .. contactați-l astăzi pe e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  60. Dacă credeți că castrarea vraja nu este un lucru real, știți cine să contacteze acest lucru care vă va ajuta așa cum au spus ei. Ați întâlnit orice mărturie despre DR ISIKOLO? Nu ați văzut lucrarea lui DR ISIKOLO și voi spune că el este un adevărat vrăjitor care va aduce înapoi ex-ul dvs. în 48 de ore la e-mailul isikolosolutionhome@gmail.com. Eu sunt Olivera Mato. Mi-am pierdut prietenul, iubitul meu acum 4 ani, și am dat pe alți bărbați să uite de el. Am fost în relații diferite de când mi-am pierdut dragostea adevărată numărând la 3. Pe cât eram emoțional, am găsit mărturii despre vrăjitoare când am citit despre DR ISIKOLO. Totuși am contactat adresa de e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și în termen de 48 de ore prietenul meu numit telefonul meu și a spus unele lucruri de relații serioase în urechile mele la telefon și a vrut să se întâlnească. L-am întâlnit a doua zi și a spus că îmi pare rău că mi-a lăsat așa cum a făcut și știam că vrăjitorul a făcut-o. Vă rog, nu judecați o carte de coperta ei și am găsit adevăratul vrăjitor să contacteze cu credință și el ma ajutat să-mi rezolv problema. Voi recomanda Templul DR ISIKOLO Spell pentru oricine dorește să întâlnească un adevărat vrăjitor pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l ajuți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunt foarte surprinzător pentru experiența și minunile miraculoase ale doctorului Isikolo, care s-au răspândit pe Internet și pe plan mondial. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească iubitorii pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat la aducerea înapoi a iubitorilor de ex, am fost profund îndrăgostit de soțul meu și a fost cu mine, dar brusc într-o zi sa despărțit de mine. Am încercat totul, dar nu mi sa părut nimic de antrenament, am crezut că va fi peste tot. Niciodată n-am crezut în vrăji, dar eram atât de disperat încât credeam că nu mai am nimic de pierdut. Am inceput sa caut diferite roti de vraja si am gasit in sfarsit "Templul Marelui Dr. Isikolo" care ma ajutat prin acest proces si in cele din urma l-am reintrodus pe sotul meu si suntem atat de fericiti impreuna si am fost surprins de momentul in care mi-a dat 48 de ore și am obținut rezultatul perfect. Îi sunt așa de recunoscător. Dacă aveți vreodată nevoie de o vrăjitoare care să vă ajute să vă întoarceți atunci contactați-l pe isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe Whatsapp sau Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  62. Am folosit casting-ul de vrajă pentru a-mi aduce soțul meu ex-spate la mine și, de asemenea, rămâneți însărcinată cu gemeni, cu ajutorul unei vrăjitoare mare și de încredere numită Dr. Isikolo. Când am venit online în ianuarie, am întâlnit o mărturie despre DR ISIKOLO care a ajutat oamenii și am decis să îl contactez. Am vorbit pe e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și mai târziu mi-a dat numărul lui Whats App, care este de +2348133261196 și mi-a spus că mă va ajuta, de asemenea, să-l aduc pe Fredrick înapoi după 3 ani de contact. Atunci când soțul tău te lasă, simți că întreaga ta lume începe să se prăbușească. Nu mai există nimic care să pară drept. Când l-am cunoscut pe DR ISIKOLO, el este cel mai bun vrăjitor care trebuie să spun. Soțul meu ma sunat după 48 de ore și când am primit medicamente pe bază de plante pentru fertilitate, am devenit fertil. Eu și soțul meu am reconectat, am făcut sex și am rămas însărcinată. Sunt fericit astăzi să fiu mama fetelor gemene și aceasta este TOATE MULȚUMIRI LA DR ISIKOLO. Dacă aveți nevoie de ajutor, sunteți salvat cu această vrăjitoare, contactați adresa de e-mail de la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196 și și dumneavoastră să vă dați o mărturie pentru a ajuta pe ceilalți

    RăspundețiȘtergere
  63. Contactați-l pe Dr. Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com dacă doriți să vă aduceți soțul, soția, iubitul și prietena dvs. înapoi și să vă recâștigeți fericirea.

    Numele meu este Angel Zetina Cea. Sunt foarte multumit de acest serviciu pe care Dr. Isikolo mi-a oferit-o. Sunt unul dintre acei oameni care au spus: "Nu voi numi niciodată un psihic sau un magician sau altceva" care să mă ajute cu problemele mele - cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de îndrumări, și m-am bucurat că l-am găsit pe acest om numit Dr. Isikolo. Niciodată, într-un milion de ani, nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare ca asta, dar când aproape l-am pierdut pe Andrew într-una dintre luptele noastre stupide, sa despărțit am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Citesc o mărturie a unei femei numită Anna despre el spunând că modul în care doctorul Isikolo îl ajută să se întoarcă este soția ex în 48 de ore. A făcut o vrajă pentru mine. 24 de ore mai târziu, prietenul meu (Ex-Boyfriend) a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și promit că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal și dragostea noastră este acum mai puternică încât nu poate face fără să fie cu mine. Eu și prietenul meu trăim împreună din fericire din nou. Dr. Isikolo este cel mai bun vrăjitor online care este puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu mi-a profitat de mine. Ați făcut un serviciu foarte bun pentru o persoană în adevărată nevoie. Nu stiu cum ai facut-o sau cum functioneaza aceasta magie, dar tot ce stiu este ca lucreaza! Andrew și cu mine suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător lui Dr Isikolo pentru el pentru că orice fel de ajutor este foarte capabil și fiabil pentru ajutor.

    Trimiteți-l prin e-mail {isikolosolutionhome@gmail.com}
    {WhatsApp / Call: +2348133261196}
    (Viber: +2348133261196)

    RăspundețiȘtergere
  64. el este mărturia mea despre lucrarea bună a doctorului Isikolo care mă ajută ... Sunt Nataša Dominik din Londra. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui să de această clasă de vrăjitorie lume care a adus înapoi sotul meu care ma lăsat afară de ultimii 3 ani, am întâlnit în cele din urmă acest om pe un post de blog postarea de unul dintre este client pentru ajutor i-am explicat totul și mi-a povestit despre o vrăjitoare numită DR ISIKOLO pe care a auzit-o și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie scriitorului de vrăji care să-i spună problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu sa întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru această vrăjitorie veridică și sinceră, domnule, tot ce ați spus că sa întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problemă, vă sfătuiesc să consultați cu amabilitate această vrăjitorie, el este real, el este puternic și oricare ar fi spus ortografia este ce se va întâmpla, mi sa întâmplat. Aveți posibilitatea să-l contactați pe: adresa de e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l sau ce-l VIBRE pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  65. Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere
  66. Mulțumesc lui Dumnezeu că am crezut în DR ISIKOLO după ce am citit atât de multe mărturii despre lucrarea sa și am decis să îl contactez. Eu sunt Edi Gordan. Îmi scriu propria mea mărturie pe care nu mi-am dat seama că ar fi posibilă. Înainte să mă întâlnesc cu DR ISIKOLO, am simțit că toate acestea erau credințe superstițioase și vraja nu a fost dovedită științific că este adevărată, dar această vrăjitorie ma făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am recuperat fosta soție, cu ajutorul acestui om, după 4 ani de încercare, dar nu a fost posibil să apară niciun mijloc posibil. Dacă citiți orice mărturie despre DR ISIKOLO, este adevărat. Soția mea Sharon ma lăsat de mai bine de 4 ani și am vrut să o am înapoi și am încercat să o cer să revină la mine, dar mi-a plătit urechi surde și mi-a făcut un nebun în public. DR ISIKOLO mi-a fost adresat de un prieten de-al meu, care a ajutat și el la locul meu de muncă și i-am spus că era superstițios și că era un nebun să creadă în astfel de lucruri fetișice. Dar după atâtea gânduri, m-am dus online să îl caut și am decis să îl contactez la adresa lui de e-mail. În curând mi-a dat numărul său mobil și am vorbit și pentru un moment bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja să funcționeze, am avut deja asigurare. În 2 zile, fosta mea soție, după 4 ani de batjocură de a fi un om inutil, a venit la mine cerându-mă de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar e foarte bine să faci asta pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că îi va ajuta pe oricine care vine la el pentru ajutor. Îl veți contacta la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196 dacă vreți să vă întoarceți înapoi sau doriți o soluție la problema dvs.

    RăspundețiȘtergere
  67. Știți ce mișcări de vrajă mi-au făcut înainte de a întâlni vrăjitorul potrivit pentru a contacta? Eu sunt Lorena Denis. Multe dintre aceste așa-numite rulouri de vrăji sunt false, nu știam că nu au putere până când nu am fost mai înțelept să știu pe cine să contacteze. Voi spune tuturor astăzi că această vrăjitoare numită DR ISIKOLO este cea mai bună și mai bună vrăjitoare de contactat și vă va ajuta cu problema cât mai repede posibil. Contactați-l acum la isikolosolutionhome@gmail.com. Când soțul meu m-a divorțat, am contactat atâtea vrăjitoare și am lucrat cu ei de peste 3 ani. Deja am dat speranțe în vraja când am citit și despre DR ISIKOLO. Plânge și vroiau să-mi aduc ajutor pentru a-mi întoarce fostul soț și m-am întâlnit cu această vrăjitoare, iar în 2 zile, ex-soțul meu ma sunat și a aranjat o întâlnire. Am ieșit în acea zi și m-am întâlnit cu el și ne-a cerut să ne reaprindem și să ne întoarcem împreună. Dorințele mele au fost răspunse cu ajutorul lui DR ISIKOLO, el este un adevărat vrăjitor. Sunt fericit să-i declar munca altora pentru că este cel mai apreciativ lucru de făcut, la fel ca alții. Vă rog să îndepliniți această rolă de vrăji pentru a vă ajuta în orice problemă. Cred că te va ajuta și pe tine.
    Pentru a contacta această vrăjitoare, e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp sau Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  68. SAU RELAȚIA RELAȚIONALĂ ONLINE CU UN RASPUNZĂTOR TRUSTE ȘI FIABIL.
    Numele meu este Agata Jadran și sunt foarte fericit că DR ISIKOLO mă ajută să-mi iau fostul soț înapoi și acest lucru ma făcut foarte încântat că am venit online aici pentru a posta despre munca sa. I-am promis că, dacă mi-ar fi luat fostul soț în două zile, voi face o mare mărturie și voi aduce mulți oameni care au nevoie de ajutor pentru el. Templul său spiritual este în Africa și el a fost în această lucrare și a ajutat atât de mulți oameni. El este un vrăjitor mare și vă poate ajuta indiferent unde vă aflați. Soțul meu Petar este acum înapoi cu mine, iar acest vrajitor mi-a adus sotul meu înapoi în 2 zile după procesul necesar în care se face vraja, cineva care ma lăsat de 2 ani acum. Vă rog să contactați acest om? El vă va ajuta și veți vedea. Templul lui este isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi sau să-l vezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  69. Mulțumesc domnului Dr. Isikolo pentru vrăji autentice. Am descoperit multe mărturii despre mărturia netă a lui DR ISIKOLO, o vrăjitoare vrajoasă care vă va ajuta să aruncați o vrajă de dragoste pentru a aduce înapoi pe Ex Lover .. Eu și prietenul meu am fost separați timp de 3 luni și am forțat într- el din nou, nu mi-am dat seama, la inceput, dar pe masura ce viata sa inrautat si am decis sa incerc, contactand DR ISIKOLO voodoo spel si spre surprinderea mea a facut o vraja de dragoste pentru mine si pentru mine si prietenul lui 2 ani care au fost epuizati pentru 3 luni sunt acum din nou impreuna iar Dr. Isikolo ia luat doar 48 de ore sa-l intoarca inapoi la mine. planificăm o vacanță acum și știu că va fi splendid. acum sunt o mărturie vie a faptelor bune ale vrăjii dragostei DR ISIKOLO, un bărbat înzestrat cu mari puteri și inimă bună. Este secretul meu, dar am decis sa fac lumea cunoscuta pentru ca ar putea fi un ajutor pentru oricine care este interesat sau se confrunta cu orice probleme de relatie sau problema casatoriei. Trimiteți-l pe e-mail astăzi pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, puteți să-l trimiteți pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  70. CUM V-am intalnit pe Mos Craciun inapoi cu ajutorul unui adevarat si autentic cascador DR BEN TEXT SAU CONTACT DUPA CELOR +2348159101215 SAU EMAIL-L pe e-mail goodwillspelltemple@gmail.com.

    Numele meu este Mirela Boro, aproape că mi-am luat viața din cauza soțului meu care ma lăsat și nu mi-a mai luat apelurile de a-mi răspunde la mesajele mele și mesajele mele. El a spus că nu mai are încredere în mine, am încercat să-l conving și să-l cer, dar el nu va crede sau mă va răspunde până nu ne luptăm și ne despărțim timp de 6 luni, după ce îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza dragostei Am pentru el. Am încercat tot posibilul să-l duc înapoi, dar nu mi-a lucrat, niște roți de vrajă falsă mi-au scutit banii și am plecat cu banii mei până când l-am întâlnit pe acest bărbat numit Dr Ben, mi-a ajutat să arunc o vrajă și iată că soțul meu sa întors după 48 de ani. ore, cerșind-mă pentru iertare, am fost atât de surprins că vrăjitorul ca și doctorul Ben încă mai există. Dacă cineva aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați-l pe Dr Ben astăzi pe goodwillspelltemple@gmail.com Contactați-l prin intermediul este numărul de telefon care vă permite să-l trimiteți +2348159101215 într-adevăr sunteți un preot vă mulțumesc că ați făcut casa mea o casă fericită din nou. despre dvs. domnule. Dr Ben este într-adevăr un om grozav pe care îl puteți contacta pentru soluții pentru orice fel de

    probleme cum ar fi
    (1) vraja de loterie
    (2) din spate
    (3) rămâneți însărcinată
    (4) vindeca orice fel de boală, boală și infecție
    Și mulți alții îl contactează astăzi pe acest om grozav și rezolvă problemele tale.

    RăspundețiȘtergere
  71. Numele meu este Eleonora Lovrenco și în prezent locuiesc în Suedia. vreau să împărtășesc mărturia mea minunată cu privire la modul în care m-am întors pe soțul meu înapoi, pe care am jurat să fiu cu mine până când ma lăsat la altă femeie fără nici un motiv și încerc să fac lucrurile să funcționeze pentru amândouă, dar lucrurile în care se înrăutățește și-l iubesc atât de mult și nu pot face nimic pentru a-mi lua soțul înapoi până când am întâlnit o mărturie a unei femei numită Ana Mateovic din Australia pe internet vorbind despre o vrăjitoare puternică numită DR BEN care a adus sotul ei înapoi 48 de ore și am decis să încerc și la cea mai mare surpriză pe care mi-a făcut-o, de asemenea, pentru mine, la fel cum a făcut pentru Stella și am mulți oameni care se plângeau de vrăjitoria falsă, dar asta am întâlnit a fost un adevărat vrăjitor care ajută-mă să-mi rezolv problema pe care nu am nici o soluție, i-am prezentat pe mulți dintre cei mai buni prieteni ai mei care au probleme similare, iar problema lor a fost rezolvată cu ajutorul lui Dr Ben, care le-a ajutat să-și recapete iubitorii în 48 de ore. Sunt atât de fericit că soțul meu se întoarce la mine din nou, iar cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică, în fiecare zi este fericirea și bucuria. și nu există nimic asemănător cu cel pe care-l iubiți. Sunt atât de fericit că dragostea mea este înapoi la mine cu ajutorul lui Dr Ben, dacă aveți o problemă similară, vă voi sfătui să-l contactați, el este acolo pentru a vă ajuta și pentru a vă zâmbi pe față așa cum mi-a făcut pentru mine și pentru alții. e-mail de contact: goodwillspelltemple@gmail.com puteți să-l sunați / ce să-l contactați prin numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna tuturor. Recent am văzut o mărturie despre doctorul ISIKOLO într-un blog pe care îl vizitez pentru probleme legate de relații și întâlniri, pentru că aveam probleme serioase cu soțul meu și ne întâlnisem de șase luni, se schimba brusc, nu era acasă cu mine și copiii mei ca întotdeauna, el a început să-și înșele, mă rănea în multe feluri pe care nu mi-am dat seama niciodată posibil și m-am gândit că ar trebui să încerc, poate, din disperare de ceva și am contactat dr. ISIKOLO. La inceput totul era simtit viu si incredibil, consultarile si solutiile lui erau putin usor si ciudat si am fost speriat pentru ca am auzit citit si auzit o multime de povestiri despre rotitele de vraja falsa, escrocheriile si niciodata nu am crezut in magie. Am jucat împreună cu o mică speranță și credință și am trimis câteva lucruri după tot și a funcționat ca un miracol, totul a mers într-o direcție nouă, a fost și este uimitor .. Cred că tocmai bună-credința ma făcut citește acel post special în acea zi credincioasă .. Sper că ar putea ajuta și pe alți oameni ca și cum mi-a făcut .. Am făcut un pic și am obținut tot ce-am vrut și mi-am dorit soțul meu și într-adevăr sa întors la mine după 48 de ore ca Dr Isikolo ma asigurat. familia mea și viața mea înapoi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  73. trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  74. Doamna BEN este un adevărat Dumnezeu trimis să-i ajute pe oameni.
    Numele meu este Malinka Quevedo. Sunt aici pentru a mărturisi despre o vânătoare mare și puternică de vrăjitoare, numită dr. Ben I, atât de confuză și devastată când iubitul meu ma lăsat pentru o altă fată. Aveam nevoie de el cu disperare pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că am contactat această vrajă mare pentru ajutor. El ma ajutat să arunc o vrajă de iubire întoarsă și în doar 48 de ore prietenul meu băiat sa întors la mine plângând și cerșind pentru iertarea mea. Dr Ben ia lăsat să știe cât de mult i-am iubit și l-am vrut. Și El și-a deschis ochii pentru a arăta cât de multă dragoste am împărtășit împreună. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această vrajă mare oricărei persoane care are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la o despărțire de dragoste Trimiteți-i un e-mail la: goodwillspelltemple@gmail.com sau Whatsapp / sunați la numărul de telefon mobil +2348159101215.

    RăspundețiȘtergere
  75. Relația mea de 3 ani se scufunda și am fost devastat. Logodnica mea mi-a rupt și nu am primit nici o explicație de la el. pentru ca eu sa-l intorc, trebuie sa gasesc o solutie, m-am dus la 3 variante de vraja diferite, toti nu au reusit sa-mi aduca inapoi iubitul meu, chiar nu eram sigur daca vrajile erau reale, asa ca am facut o cautare in dimineata am vazut unele comentarii minunate despre isikolosolutionhome@gmail.com, am fost un pic sceptic la început, dar un prieten mi-a cerut să încerc să văd ce se întâmplă, așa că am cerut pentru o vrajă de dragoste de la această vrăjitoare castel, el a spus că va face timp pentru a face o vraja de iubire care ma va aduce inapoi pe omul meu, dupa 2 zile, iubitul meu sa impacat cu mine, A fost bine sa-mi am iubitul inapoi, cand sa intors, a spus ca nu ma va mai lasa niciodata. L-am văzut transformându-se de la un tip care dorea un tip care întotdeauna a vrut să fie cu mine. acum iubitul meu este mai deschis, cu dr. Isikolo Știu că vraja de dragoste este reală, Mulțumită doctorului Isikolo că m-ai întors pe omul meu. Apreciez tot timpul, efortul și energia pe care le pune în timpul vrăjii. contactați-l prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  76. Dr Ben este cel mai bun pentru a vă ajuta să vă reintroduceți partenerul
    Este o rușine că m-am îndoit de vraja și citirile psihice pe care oamenii le pun online într-o vale vrăjitoare. Scriu aici pe acest site pentru că vreau să asigur oamenii care au nevoie de ajutor într-un fel sau altul, să-l cunoască pe Dr Dennis care să vă ajute cu problema cu care vă confruntați. Mi-am pierdut soțul, pentru că nu i-am putut da copilului. Endometrioza a fost cauza infertilității mele. După 2 ani de separare, soțul meu nu a venit niciodată acasă, văzând altă femeie. Pentru a o scurta, am mers on-line și am văzut mărturii on-line, dar am căutat, de asemenea, roți de vrajă de încredere. Doctorul Ben a fost unul recomandat ca fiind un foarte sigur, real și de încredere pentru a vă ajuta. L-am contactat și i-am explicat problema mea despre problema mea de infertilitate și sotul meu văzând alte femei. El ma asigurat de fericire. Am făcut tot ce mi-a spus și astăzi sunt fericit să scriu despre el. Am fost surprinsă când soțul meu a venit acasă scuze. Această întâlnire cu acest om ma făcut să mă bucur. Sotul meu ma implorat si dupa ce am fost de acord, el a dormit acasa in acea noapte si am facut sex dupa 2 ani pentru prima data si a fost un moment minunat. Am rămas însărcinată și eu sunt cea mai fericită femeie care a scris această mărturie astăzi online, pentru că eu sunt mamă de gemeni și vreau și alții care doresc să ajute și la acest om. Emailul său este goodwillspelltemple@gmail.com sau Whatsapp +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  77. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima zdrobita pentru ca i-am incredintat atat de mult si stiind ca are o relatie secreta, ma doare foarte mult .. Dar multumesc tuturor celor care au plasat informatia de contact a doctorului Isikolo pe internet pentru ca prin aceasta am putut contacta Dr Isikolo și astăzi relația mea a fost restaurată în 2 zile cu iubire și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale Dr. Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe domnul pentru oricine ați ajutat până acum.

    RăspundețiȘtergere
  78. Dragostea LOVE pentru a vă ajuta să vă întoarceți ex husa
    Bună tuturor că sunt Tara Bruno și sunt aici să împărtășesc lucrarea minunată pe care a făcut-o dr. Ben pentru mine. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se comporte ciudat și a ieșit împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația sa cu alte doamne a fost devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet numită Dr Ben care ajuta oamenii cu probleme de relație și căsătorie cu puterile vrăjilor de dragoste. La început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru, da-i o incercare, cand il contactez, ma ajutat sa fac o vraja de dragoste si in 48 de ore sotul meu sa intors la mine si a inceput sa-mi cer scuze, acum el a incetat sa iasa cu alte doamne si cu mine cu bine si cu adevarat. Contactați această minunată vrăjitoare de dragoste pentru că relația dvs. sau problema căsătoriei va fi rezolvată astăzi prin e-mail: goodwillspelltemple@gmail.com sau Call sau WhatsApp: +2348159101215....

    RăspundețiȘtergere
  79. Bună, căutam ajutor pentru a-mi lua înapoi pe fostul meu iubit care sa despărțit de mine cu 2 ani în urmă. Am fost traumatizat de spargere și aproape că am vrut să mă sinucid, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am primit contactul lui DR ISIKOLO, părintele spiritual care ma ajutat să-mi recuperez fostul iubit, după ce am căutat mult ajutor din diferite locuri. Când am luat legătura cu DR ISIKOLO, i-am explicat totul, mi-a dat cuvintele mele de încurajare și mi-a spus că va pregăti o vrajă pentru mine, care mă va ajuta să-mi recuperez fostul iubit în 48 de ore și am crezut în cuvintele lui pentru că am fost referit la el de un prieten pe care l-a ajutat și chiar acum, fostul meu iubit este înapoi și trăim împreună fericiți împreună pentru a ne căsători luna viitoare. Dacă aveți nevoie de orice fel de asistență ca să vă vindecați de boală, să rămâneți gravidă E.T.C. Apoi, vă sugerez să luați legătura cu Dr. Isikolo acum prin ID-ul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp / Viber pe +2348133261196 pentru mai multe informații. Multumesc domnule.

    RăspundețiȘtergere
  80. Mi-am pus partea din spate
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de un vrăjitor, dar sunt foarte recunoscător pentru această mare vrăjitoare care mi-a adus înapoi pe fostul meu soț. Această mărturie este o poveste adevărată și numele meu este Nina Lukas. Când am intrat în contact cu acest om a fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit, de asemenea, multe mărturii despre cum a ajutat pe alții cu viața lor. Pentru a reveni cu un ex este unul dintre cele mai interioare cele mai multe sentiment mulți oameni ar place să experimenteze mai ales ca acele amintiri cu fostul nostru nor întotdeauna mintea noastra, atunci când altcineva face unele dintre lucrurile fostul nostru folosit pentru a face. Eram un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copii, încă mai doresc ca el să se întoarcă la mine. Acest doctor de vraja pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de Dr Ben, ma ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să-i rezolve Probleme. Nu stiu ce altii s-ar putea simti pentru a-si obtine ex-ul inapoi in viata lor, dar intotdeauna stiu ca exista o binecuvantare in deghizare cu doar o singura re-conexiune cu un ex. Dacă vrei să te întorci cu succes cu fostul tău, contactează-l pe acest excelent vrăjitor la His Whatsapp +2348159101215 sau e-mail goodwillspelltemple@gmail.com și împărtășesc o minunată mărturie prea la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  81. Relația mea de 3 ani se scufunda și am fost devastat. Logodnica mea mi-a rupt și nu am primit nici o explicație de la el. pentru ca eu sa-l intorc, trebuie sa gasesc o solutie, m-am dus la 3 variante de vraja diferite, toti nu au reusit sa-mi aduca inapoi iubitul meu, chiar nu eram sigur daca vrajile erau reale, asa ca am facut o cautare in dimineata am vazut unele dintre cele mai bune recenzii despre DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), am fost un pic sceptic la inceput, dar un prieten ma rugat sa incerc sa vad ce se intampla, asa ca am cerut o vraja de dragoste din aceasta vraja, timpul meu de a face o vraja de dragoste care va aduce omul meu inapoi la mine, dupa 2 zile, iubitul meu sa impacat cu mine, A fost bine sa-mi am iubitul inapoi, cand sa intors, mi-a zis ca nu ma va mai lasa niciodata. L-am văzut transformându-se de la un tip care dorea un tip care întotdeauna a vrut să fie cu mine. acum iubitul meu este mai deschis, cu doctorul Isikolo Știu că vraja de dragoste este reală, Mulțumită d-lui Isikolo că mi-a dat omul înapoi. Apreciez tot timpul, efortul și energia pe care le pune în timpul vrăjii. ou îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  82. Prietenul meu sa despartit cu mine acum 2 luni, pentru ca simteam ca il inselau cu un prieten de sex masculin, am incercat tot ce am putut sa il explic, dar el a platit urechi surd, am fost devastata emotional pentru ca l-am iubit cu adevarat pana am vazut un post pe internet despre dr. Ben, care ii ajuta pe oameni sa isi castige inapoi iubitul pierdut, la inceput ma indoiesc daca era real, pentru ca nu am crezut niciodata in astfel de lucruri, dar am decis sa il incerc, l-am contactat si mi-a spus mi ce sa fac si am facut-o atunci a facut o vraja de dragoste pentru mine, mi-a restabilit relatia in 48 de ore si iubitul meu a sunat si a cerut sa ma alunge din nou, daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti repara relatia sau problema casatoriei. Iată contactul său, sunați / WhatsApp pe el: +2348159101215, Trimiteți-l prin e-mail (goodwillspelltemple@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  83. cum am primit o vrăjitoare online și el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți vedea vreodată.
    Aceasta este o mărturie pe care o voi spune fiecăruia să o audă. am fost căsătorit patru patru ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine și soțul meu a lăsat pe mine și pe copii și am suferit timp de 2 ani până când am vrut să spun un post în care omul Dr. Isikolo a ajutat pe cineva si am hotarat sa-i fac o incercare sa ma ajute sa-mi imi aduc sufletul dragostei Husband acasa si sa ma crezi ca imi trimit poza lui si sotiei mele si dupa 48 de ore dupa cum mi-a spus, mașina a intrat în casă și a văzut că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să-i fac pe fiecare dintre voi să se întâlnească similar cu acest bărbat și să-l aibă pe iubitul tău înapoi la tine E-mailul lui E-mail : isikolosolutionhome@gmail.com îl puteți contacta și pe el sau pe Whatsapp pe el +2348133261196 mulțumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  84. AJUTAȚI-VĂ ÎNAPOI FĂRĂ AȘTEPTĂȚI, PĂSTRĂȚI-VĂ CĂLĂTORIA DE LA DIVORȚĂ ȘI MODIFICĂȚI RELAȚIA DVS. CU AJUTORUL APELULUI DR ISIKOLO OR WHATSAPP +2348133261196

    Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Eu sunt Kiara Martin și locuiesc în SUA, soțul meu și am avut o mică luptă din cauza că el a vrut să mă divorțeze am fost atât de frică să-l piardă pentru că îl iubesc foarte mult, așa că am căuta online de ajutor și am văzut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va divorța nici măcar el a spus că nu știe ce-a venit peste el că-i pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul lui Dacă ai nevoie de Dr. Isikolo ajută-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii lui și el va pune capăt problemei tale

    RăspundețiȘtergere
  85. Bună, sunt Helena Teo. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut tot ce mi-a fost de ajuns să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesageria cu vraja și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la chemare și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a vrăjitorilor este: goodwillspelltemple@gmail.com Îți poți trimite un e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz.

    Doctorul Ben te-ar putea ajuta cu următoarele:

    1) vrăji vrăji
    2) Vraja Lost Love
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  86. Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Numele meu este Paula Vito, sunt din Germania. Sunt foarte fericit astăzi să scriu despre ajutorul meu care sa rugat pentru mine în legătură cu relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Te rog, ascultă-mi cuvintele dacă cauți o mașină de vrăjitor care să te ajute, contactează doctorul Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care vă ajută astăzi. Acum 4 luni, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a condus la divorțul nostru. A fost iadul pentru mine și băiețelul meu că trebuia să ne mutăm într-o altă locație. Am devenit un singur părinte. L-am cunoscut pe Dr Isikolo acum o lună când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț sa întors la mine. Sa întâmplat într-o dimineață de marți când am primit un telefon de la domiciliu (părinții mei) că ma căutat. L-am acceptat să vină în orașul meu și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Știam imediat că acest om ma ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ceea ce sa întâmplat în viața mea. Dacă vreți să contactați o vrăjitoare, întâlniți-l pe Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. Poșta lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l poți face pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196 și el îți va răspunde

    RăspundețiȘtergere
  87. Mărturisirea de către Lara Borna, Cum să obțineți ex spate rapid!

    Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a înaintat cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu ma mai iubea. Așa că a împrăștiat casa și a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin durere severă. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l recuperez după ce am cerșit mult, dar totul nu a avut nici un rezultat și el a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este să vizitez o vrăjitoare numită Dr Ben, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi în cele două zile. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, la fel de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul dr. Ben. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă de contact cu el, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l prin e-mail la: goodwillspelltemple@gmail.com,
    WhatsApp / call +2348159101215
    Mulțumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  88. Mulțumesc doctorului Isikolo că m-ai ajutat
    Numele meu este Ana David. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută mărturia tuturor. Am fost la alte vrăjitoare fără să văd nici un rezultat. Doar vroiam să vin la tine mai devreme, am primit cele mai bune de la tine. Ex-soțul meu a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​pe Dr. Isikolo După ce a fost terminată dragostea, am primit în sfârșit apeluri de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu sa întors cu dragoste. Este un miracol! El sa întors brusc cu flori, spunând că ar trebui să-l iert, că am fost cu adevărat plin de furie și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de cuvinte și bucuros, tu ești un Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Vă mulțumesc foarte mult Dr Isikolo Pentru toți cei care caută o adevărată castron ar trebui să contacteze Dr. Isikolo Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp el la +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

    RăspundețiȘtergere
  89. Hi Guys .... Vreau doar să-i mulțumesc mult (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420,000.00)). Vraja sa de loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și acum sunt foarte bogată Așa cum am vrut mereu și nu mă îndoiesc. Căutați o jucărie reală și veritabilă, care să vă ajute să câștigați mare în orice fel de loterie pe care o jucați? puteți contacta DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big în loterie va veni adevărat și să lucreze bine pentru tine. Vraja lui foarte reală și autentică nu-l mai pot crede și vraja lui lucrează, de asemenea, foarte repede. Îți mulțumesc foarte mult doctorului Peter pentru că ți-ai dedicat timpul pentru a vota vraja Loteriei. Mi-am plătit facturile și datoriile mele au fost eliminate și sunt încă bogate. Dacă aveți nevoie de o casetă adevărată și autentică de vrăji pentru a vă ajuta să câștigați loterie, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  90. adevărată vrăjitoare numită Dr. Isikolo
    am fost atât de deprimat când iubitul mi-a lăsat un alt tip după ce ne-am datat timp de 5 ani, am încercat să o cer să revină la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine.
    am devenit un bărbat trist după ce am trecut prin toate împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționăm pentru orice motiv.
    într-o zi când trec pe Internet, am văzut multe comentarii despre faptul că are puterea de a aduce înapoi ex iubitul și am decis să încerc să-l văd contactându-l și imediat i-am răspuns și i-am explicat ce merg și i-am spus că celălalt tip folosește voodoo pe ea, de aceea mi-a lăsat-o pentru el, în ciuda îngrijirii mele pentru ea și promițând să mă ajute să recuperez iubitul meu înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vrăjitorie de confuzie pentru el, ma lupta inapoi in viitor, in cel mai scurt timp totul a decolat pentru ca amandoi stiu ca si-a dat seama ca nu a fost niciodata indreptat pentru el si in cinci zile prietena mea era la mine acasa asteptandu-ma sa ma intorc de la serviciu si cand a început să ceară să spună că îi pare rău că nu știa niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea si totul merge acum lin. contactați peter pentru orice vrajă de răzbunare și vraja ex spate prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui războinic puternic, numit Dr, bahama, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. M-am gândit că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să se întoarcă acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi m-am hotărât să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima spart pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare foarte mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale dr., Bahama pe Internet pentru că prin aceasta am reușit contactați dr., bahama și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale Dr, bahama, care sunt prin e-mail: Bahamatemple@outlook.com sau cespp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  92. După 9 ani în căsnicie cu copilul meu cu 3 copii, soțul meu a început să iasă împreună cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință să mă divorțeze dacă îndrăznesc să-i pun la îndoială despre aventura lui cu alte doamne, am fost complet devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o vrăjitoare pe internet DR Ben, care îi ajută pe oameni cu relația lor și problema căsătoriei cu puterile vrăjilor, la început m-am îndoit de existența unui astfel de lucru, dar am decis să- încercați să-l contactați, el ma ajutat să arunc o vrajă și în 48 de ore soțul meu sa întors la mine și a început să-mi cer scuze, acum el a încetat să iasă cu doamne și el este cu mine pentru bine și pentru adevărat. Este greu și ciudat, dar este adevărul simplu că există oameni buni, precum dr. Ben acolo, binecuvântați de puteri pentru a ajuta oamenii care au nevoie de soluționarea problemelor lor. Contactați această minunată vrăjitoare pentru relația dvs. sau problema căsătoriei prin: goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  93. Sunt foarte fericit astăzi cu familia mea. Numele meu este Petra Gabrijel. Soțul meu mi-a lăsat un bine de 3 ani acum și îl iubesc atât de mult, căutând o cale de a-l întoarce de atunci. Am incercat mai multe optiuni dar nu sa intors pana cand am intalnit un prieten care mi-a dat drumul la Dr. Isikolo, un vrajitor, care ma ajutat sa-mi aduc inapoi sotul dupa 2 zile si tot ce am facut era sa respect si sa indeplinesc cerintele face-o pentru mine și el a făcut-o și am fost uimit a lucrat perfect. Eu si sotul meu traiesc fericit impreuna astazi, Omul asta e grozav, il poti contacta prin email isikolosolutionhome@gmail.com Acum sfatuiesc orice persoana serioasa care sa trezit intr-o astfel de problema sa o contacteze pentru o solutie rapida fara stres. El este întotdeauna de încredere puteți să-l contactați prin intermediul acestui emai isikolosolutionhome@gmail.com puteți WhatsApp el prin intermediul liniei mobile +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  94. Dragi prieteni online, Numele meu este Amber Luke Și locuiesc în SUA, ohio, trebuie să dau mărturia asta miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț în urmă cu doi ani, ceea ce a dus la descompunerea noastră. Nu eram eu din nou, m-am simtit atat de gol in mine, dragostea mea si situatia financiara au devenit cel mai rau, pana cand un prieten apropiat mi-a povestit despre o vrajitoare care a ajutat-o ​​in aceeasi problema si numele sau este Dr. Ilekhojie. Am trimis e-mailul cu vrăjitoria și i-am spus problema mea și am făcut ce mi-a cerut de la mine, pentru a tăia scurta poveste lungă. Înainte de a ști ce sa întâmplat, mai puțin de două zile, soțul meu mi-a dat un telefon și mi-a spus că se întoarce la mine că eram atât de fericită că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a povestirii este că sunt însărcinată. Mulțumită dlui Ilekhojie pentru salvarea căsătoriei și pentru salvarea și a altora. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  95. Don Philip DIN STATELE UNITE, Dr. Ilekhojie mi-a dat motive să fiu fericit, eram HIV pozitiv timp de 2 ani și toate mijloacele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au ajutat, dar când am venit pe Internet, am văzut o mare mărturie despre Dr Ilekhojie despre modul în care a reușit să vindece pe cineva din HIV, această persoană a spus lucruri grozave despre acest bărbat și sfaturile pe care le-am contactat pentru orice problemă de boală pe care dr. Ilekhojie o poate ajuta, bine am decis să o încerc, a solicitat informațiile pe care i le-am trimis și mi-a spus că îmi va pregăti o porție de vindecare pe care dorea să o iau
    zile, după care ar trebui să mă întorc la spital pentru verificare, după ce am luat tot tratamentul pe care l-am trimis Dr. Ilekhojie, m-am întors la spital pentru a verifica și acum am confirmat HIV Negativ, prieteni poate ajunge la doctorul Ilekhojie cu privire la orice tratament pentru orice boală el este singurul care te pot arăta tuturor, mulțumesc! Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    (1) CANCER,
    (2) DIABETE,
    (3) BOLI SIMPLEX HERPES,
    (4) Infectia cu tractul urinar,
    (5) CANCER,
    (6) IMPOTENȚA,
    (7) BARIEREA / INFERTILITATEA
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA ...
    10) De asemenea, el are grijă de a vă întoarce EX Hiv / ajutoare, boala Parkinson, ALS, CANCERI, HERPES. contactați-l cu e-mailul său prin intermediul

    gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna ziua tuturor, numele meu este Theresa Mane din Marea Britanie Vreau sa multumesc unui foarte mare om numit Dr Ilekhojie pentru ca mi-a adus inapoi bucuria pe care mi-a lipsit timp de 3 ani dupa divortul dintre mine si sotia mea si ma lasat cu 2 copii care au fost foarte dificil pentru mine. Niciodată nu știam ce a venit peste mine, ceea ce ma făcut să cer o divorț și din acea zi i-am lipsit fericirea. Am facut tot ce am putut sa o fac inapoi sa fiu din nou al meu dar fara succes pana cand am dat peste modul in care acest mare om numit Dr. Ilekhojie a restaurat casatoria cuiva pe care nu i-am irosit niciodata timp decat sa il contactez și ia dat o încercare. Puteți să vă imaginați că dr. Ilekhojie a făcut un lucru miraculos făcând soția mea să mă sune în aceeași zi să mă verifici pe mine și pe copiii mei. Am fost atât de surprins și în cel puțin 48 de ore soția mea a venit la mine și a văzut copiii. Din acea zi am făcut lucrurile fericite și este în cele din urmă înapoi la mine ca soția mea din nou. Nu știu cum să apreciez pe acest mare om numit Dr Ilekhojie pentru restaurarea bucuriei mele. Vă rog pe toată lumea acolo să mă bucur că mă ajuți și eu Multumesc! Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  97. LOTTO, loterie, jackpot. Bună ziua, toți spectatorii! Sunt foarte fericit că am împărtășit aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig loteria de euro milioane de mega jackpot-uri. Sunt un om care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă, visele mele au venit prin e-mail cu DR ISIKOLO. și i-am spus că am nevoie de numerele de loterie. Am cheltuit atât de mulți bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar niciodată nu știam că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am întâlnit vrăjitorul on-line pe care mulți oameni l-au vorbit despre faptul că este foarte bun în vraja de loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest mare Doctor și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au fost retrași, am fost printre câștigători. Am câștigat 3.000.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești mari Dr, poți câștiga milioane de bani prin intermediul loteriei. Sunt foarte fericit să vă întâlnesc cu acest mare om acum, voi fi pentru totdeauna recunoscător dr. Trimiteți-l prin e-mail pentru numerele de loterie câștigătoare prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  98. Sunt numele lui Ivana Patrik. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam pe web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie a venit pe adresa goodwillspelltemple@gmail.com, a ajutat o femeie să-și dea înapoi sotul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că voi avea soțul meu înapoi. l-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterile puternice de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumit de soțul meu. unii oameni au mărturisit că a adus fostul lor iubit și, de asemenea, vindeca boala cum ar fi cancerul, problemele de rinichi, virusul Zika, herpesul, infecția sexuală E.T.C, Multumesc pentru DR BEN. dacă aveți orice problemă financiară, vă rugăm să-l rulați pentru ajutor imediat la adresa de e-mail: goodwillspelltemple@gmail.com sau WhatsApp Number: +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  99. Trebuie să citească pentru toată lumea. Vreau să împărtășesc mărturia mea despre modul în care am întâlnit o vrăjitoare care a ajutat la aducerea înapoi a căsniciei mele. Soțul meu mi-a înșelat aproape șase ani lăsând doar pe mine și pe cele două fiice ale mele să nu sufere până când un prieten de-al meu mi-a prezentat acest om puternic numit mare DR ISIKOLO care a ajutat la aducerea înapoi a soțului meu la început nu am crezut niciodată ajută-mă până nu-i dau o încercare după ce făceam tot ce mi-a cerut în 2 zile soțul meu sa întors acasă plângând pentru iertarea mea Nu puteam să-mi rețin de sine înapoi de la a spune lumii acestei mari lucrări a lui DR ISIKOLO el este așa sincer, spre deosebire de mulți alții care pretind că sunt vrăjitori doar pentru a exorta bani de la oameni, dacă u au probleme similare sau orice fel de probleme, contactează-l cu amabilitate la e-mailurile de mai jos el cu siguranță vă va ajuta. Contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  100. VIATA MEA:

    Buna zi Toata lumea din acest grup, ma numesc Elisa, sunt din Verona, vreau sa impartasesc adevarata poveste de viata aici pe Internet pentru ca oamenii sa stie cum am primit ajutor de la Dr Ogundele, o vrajitoare mare, care mi-a adus inapoi fost soț pentru mine în 24 de ore. Soțul meu mi-a lăsat o altă femeie de peste 8 ani și îl iubesc atât de mult, am căutat ajutor peste tot, dar alții mi-au înșelat și nimeni nu ma ajutat, dar săptămâna trecută am văzut o altă doamnă vorbind despre Dr. Ogundele pe Internet așa că l-am contactat repede pentru a cere ajutorul lui, primul cuvânt pe care mi-a spus-o este că te voi ajuta cu problemele tale. Am fost atât de fericit în 24 de ore, soțul meu mi-a sunat la telefon și mi-a cerut să-l iartă pentru toată durerea pe care o provoacă, am fost atât de fericită și astăzi am fost împreună împreună. I-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși numele și detaliile de contact pe Internet pentru ca oamenii să afle mai multe despre el, de aceea fac asta acum, pentru aceia dintre voi care au aceeași problemă sau orice fel de problemă, contactați Dr. Ogundele astăzi și va aduce soluția de 100%. aici sunt detaliile sale de contact Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  101. Am fost în robie mare pentru aproape doi ani suferind în mâinile unui soț înșelător, am fost fericiți și am lăsat bine până a vrut să-i spună prietenului său timp vechi și a început să o întâlnească în afara căsătoriei noastre, înainte să știți că nu mai avea grijă și având grijă de propria sa familie, era în măsura în care acum el plănuia să se căsătorească cu ea și să divorțeze propria soție, am plâns și l-am raportat familiei, dar nu a ascultat pe nimeni decât să-mi taie povestea scurtă a căutat o adevărată castă de vrăjitoare care putea să-și distrugă relația și să-l facă să se întoarcă la soția sa și la 2 copii în căutarea mea am văzut oameni care mărturisesc despre modul în care căsătoria lor, unde a fost restaurată de DR ISIKOLO, i-am ales e-mailul și mi-am povestit povestea pentru el și el a fost de acord să mă ajute și după ce a făcut o vrajă în a treia zi ei au avut o ceartă și el a bătut prietena lui sus și el a venit acasă implorând pentru mine și copiii mei să-i ierte că ochii lui sunt clar acum că el nu va face nimic care va rani din nou familia si va promite sa fie un tata ingrijitor si niciodata sa nu-i inselati din nou. Sunt atat de fericit ca nu l-am pierdut in fata, tot aprecierea se duce la DR ISIKOLO pentru ca esti o vrajitoare mare si la care acest lucru ar putea fi interesat daca ai un sot sau o sotie inselatoare si poti sa-l trimitei prin e-mail DR ISIKOLO pe el isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  102. DR BEN cea mai bună vrăjitoare caster on-line a restabili relația mea rupt și eu foarte recomandă DR BEN pentru oricine care are nevoie de ajutor!
    Soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în urmă cu trei luni și, de atunci, viața mea a fost plină de durere și durere, pentru că a fost prima mea dragoste cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii despre o vrăjitoare numită Dr Ben, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, am râs-o și am spus că nu mă interesează, ci din cauza iubirii pe care prietenul mi-a avut-o, ea a consultat marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză mea după 2 zile, soțul meu ma sunat pentru prima dată după trei luni că mi-a lipsit și că îmi pare atât de rău pentru tot ce mi-a făcut să trec. Sa întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Eu încă nu pot să cred, pentru că este foarte incredibil. Va multumesc DR BEN pentru a aduce inapoi pe iubitul meu si, de asemenea, la prietena mea minunata care a intervenit in numele meu, pentru oricine care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot aici este adresa de email: goodwillspelltemple@gmail.com poti sa-i faci WhatsApp este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  103. Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și am parcurs căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere atunci când prietenul meu când căutam ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutor de către un vechi prieten al meu când a auzit ce trecusem și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă să-l accept înapoi între orele 12 și 16. Mai tarziu in acea zi, sotul meu ma sunat la telefon plangand si pledand pentru iertare la inceput, m-am gandit ca visez pana cand va veni la casa cersind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații despre cum să intri în contact cu Lordul Zakuza, e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.

    RăspundețiȘtergere
  104. Prietenul meu mi-a lăsat o altă fată. Aveam nevoie de el cu disperare pentru că l-am iubit atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. în timp ce navighez prin internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun Dr. Isikolo, ajutându-l să se întoarcă rapid înapoi și să oprească un divorț sau o despărțire și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat si mi-a spus ce sa fac si am facut-o, apoi a facut-o pentru mine. 48 de ore mai târziu, iubitul meu sa întors la mine plângând și cerșind pentru iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand această mare vrajă caster pentru oricine care cu adevărat are nevoie de o soluție urgentă a relațiilor sale rupt și căsătorie e-mail-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Pur și simplu contactați marele "Dr. Isikolo" aveți orice problemă să-l contactați și vă garantez că vă va ajuta., nu mai plângeți să mai contactați acum acest vrăjitor puternic. Mulțumesc doctorului Isikolo că mi-a salvat relațiile rupte și mi-a adus iubitul înapoi la mine! "Trimite-l la: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  105. Eu și prietenul meu am fost împreună timp de 8 luni și am fost 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc încă, dar unii îl simt nedrept. De ce iubesc pe cineva care, evident, nu te iubește? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și pentru nimic. El este încă cu noua lui iubită (cu care trăiește), dar nu înseamnă că trebuie să caut ajutor. În primele săptămâni după destrămare, eram în genunchi rugându-mă să caut ajutor, ei bine un comentariu online cum o spell caster ajuta la relația restaurat a lua ex iubit înapoi, "așa că am decis să dea o încercare coz iubesc iubitul meu atât de mult. așa că i-am contactat pe dr. Ben și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că voi avea prietenul meu după vrajă așa că am fost talentat și am avut noroc că l-am contactat am făcut tot ce mi-a cerut de la mine și de cea mai mare surpriză La două zile după vrajă, prietenul meu ma sunat și mi-a cerut scuze pentru ce mi-a făcut și mi-a cerut iertarea pentru a mă întoarce acasă pentru mine, am rănit într-adevăr și am trecut prin acele momente în care mi-a părăsit. pentru mine, i-am iertat și sa întors acasă cu mult mai multă dragoste și fericire, mulțumită doctorului Ben, adevăratul vrajitor de vrajă din Africa, până acum recomandat de Google. Așadar, vă rog, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l și pe el. Veți vedea în concluzie că trebuie să aveți încredere în acest proces, contactați Dr. Ben goodwillspelltemple@gmail.com pe care îl puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  106. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro .. Citește recenzia mea și contactează-l acum pentru numerele dvs. de loterie câștigătoare. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigul unui fond scăzut, nu până la 500, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 și am jucat loterie de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am dat peste un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc, acum sunt un câștigător al loteriei cu ajutorul DR ISIKOLO, am câștigat 8500.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  107. Sunt Lucija Karlo din Australia, soțul meu ma lăsat fără motiv, sa mutat cu o altă femeie, când au mai rămas câteva zile pentru nunta noastră. M-am simțit ca să mă omor. Am încercat diferite variante de vrajă și m-am dus la temple diferite pentru a mă ruga, dar toate nu au avut nici un rezultat. Viața mea a fost foarte amară și dureroasă. Apoi într-o zi, un prieten de-al meu mi-a povestit despre DR ISIKOLO și că este foarte bun și nici nu percepe prea mult pentru serviciile sale. El a spus că la ajutat să își recâștige slujba înapoi și în treburile sale de căsătorie. Nu am crezut pentru că am lucrat cu mulți dintre ei și nu a funcționat. El ma implorat mai departe, așa că am decis să încerc DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am dat informațiile necesare. Eu încă nu credeam, dar am continuat cu vraja de dragoste și a doua zi am primit un telefon și era soțul meu draga, Erik și-a cerut scuze și sa întors la mine. Mi-a dat și niște bani ca despăgubire și pentru pregătirea nunții noastre. Acum sunt o femeie foarte fericită. Mulțumesc DR ISIKOLO Vă voi fi recunoscător pentru totdeauna. el poate rezolva orice problemă. Încercați-l astăzi și nu veți mai rămâne la fel. Îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail
    Viber / WhatsApp: +2348133261196
    Email: isikolosolutionhome@gmail.com
    Site web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Fostul meu prieten ma scos cu o săptămână în urmă după ce l-am acuzat că l-am văzut pe altcineva și l-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am ajuns la Internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare le ajuta să-și obțină spatele ex, așa că am contactat vrăjitorul și i-am explicat problema și mi-a arătat o vrajă și mi-a asigurat de două zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și la cea mai mare surpriză de-a treia zi când fostul meu a venit bătând pe ușa mea și cerându-i iertarea. Sunt atât de fericit că dragostea mea se întoarce din nou și nu numai că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Landy. Sunteți cu adevărat talentați și înzestrați. E-mail: goodwillspelltemple@gmail.com poți să-i faci WhatsApp prin numărul mobil +2348159101215 este singurul răspuns. El poate fi de mare ajutor și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat.

    RăspundețiȘtergere
  109. Bună, sunt Theodore Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc propria mea viziune asupra lumii despre modul în care mi sa ajutat Domnul Zakuza cu vrăji puternice pentru a aduce înapoi pe prietenul meu care a neglijat și sa despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune prea mult pentru că nu știu cum să mă exprim chiar acum pentru că sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să-i mulțumesc Domnului Zakuza pentru onestitatea și munca lui plină de bucurie din viața mea. Mulțumesc mult xoxo. Oricine citește acest lucru care are nevoie de serviciul său poate lua legătura cu el prin numărul său WhatsApp pe +17405739483 sau prin e-mail la: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Sunt foarte surpriza pentru experienta miraculoasa si minunile lui DR ISIKOLO care au fost raspandite pe internet si in intreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din intreaga lume pentru a-si restabili inapoi iubitorii pierduti I-am contactat dupa ce am trecut prin atatea marturie de la diferiti oameni cum el a ajutat la aducerea înapoi a iubitului înapoi, i-am spus despre soțul meu care ma abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus doar să zâmbesc și să am restul minții, el se va ocupa de toate in doar 48 de ore, Dupa a doua zi sotul meu ma sunat, am fost doar atat de socat, am luat apelul si nu mi-a putut crede urechile, el ma implorat cu adevarat sa-l iert si sa-mi fac promisiuni la telefon. mă întorc acasă și, de asemenea, mi-a dat un cadou foarte frumos, doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine, eram atât de fericită încât a trebuit să-l sun pe Dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vestea bună în întreaga lume, Ei bine, dacă aveți nevoie de o combinație eficientă și reală de vrăji pentru orice p roblem în viața ta, poți să-l contactezi pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  111. Sunt atât de fericit să scriu această mărturie astăzi. Voi scrie această mărturie în alte locuri pentru ai ajuta pe alții să găsească această vrăjitoare și să ajute. Numele meu este Ana Denis. Există doar o singură vrajă pe care am contactat-o, care mi-a ajutat de vrăjitoriile pe care le-am întâlnit online. Nu am petrecut o săptămână să vorbesc cu acest bărbat când am început să văd schimbări în viața mea și viața soțului meu. Numele lui este Dr. Isikolo. Am fost căsătorit timp de 3 ani și nu am putut suporta un copil. Soțul meu ieșea cu o altă femeie și încă bea și fuma. Mi-a fost greu să suport și am căutat ajutor. Am contactat acest doctor de vrăjitorie și soțul meu a început să se întoarcă acasă întotdeauna după muncă timp de 2 zile la început, curând cealaltă femeie la lăsat în pace și în curând am rămas însărcinată. Este un pachet de Bucurie în mine că am găsit în sfârșit ajutor cu o scurtă perioadă de contact pentru a-mi dura toată viața. Cum altfel voi împărtăși această mărturie a vieții mele. Te rog ajută-mă să împarți. Contactați-l și pe el, Da, contactați-l la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați și pe Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  112. Lauriane Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului meu și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Ilekhojie ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceasapp prin: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  113. Vă dau o mărturie despre dr. Isikolo. am câștigat 1.000.000 de euro în loteria mea de joc, am luat un sfat de la o persoană care a vorbit despre această mare vrajă numită DR ISIKOLO, persoana care a plasat mărturii pe un blog spunând că DR ISIKOLO l-a ajutat să câștige loteria prin trimiterea numărului câștigător i a fost curioasă și am crezut că nu a fost toată gluma până când am contactat această vrăjitorie pentru a ști pentru mine cum funcționează această muncă, am petrecut foarte mult cumpărând bilete și nu am câștigat niciodată. L-am contactat și mi-a spus ce lucru necesar trebuie făcut și am făcut-o și mi-a spus să aștept trei zile și cu adevărat mi-a dat numerele câștigătoare pentru a juca loteria pe care am făcut-o. Puteți să credeți că numele meu a fost primul dintre câștigători. El mi-a spus (fiul meu tot ce am nevoie sa faci pentru mine este sa te asiguri ca iti impartasesti aceste marturii celorlalti pentru ca ei sa castige si loteria pentru ca nu am prea mult timp sa scriu pe internet) de aceea sunt împărtășind această mărturie cu dvs. că dacă doriți să câștigați loteria aceasta este modalitatea în care sfaturi online vă pot ajuta, contactați-l pe isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp sau chiar pe Viber pe +2348133261196 este singurul răspuns la problema dvs. câștigătoare la loterie

    RăspundețiȘtergere
  114. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor numit DR BEN care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în două zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, 16. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană prin referirea lui sau ei la singurul vrăjitor adevărat și puternic, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul lui: goodwillspelltemple@gmail.com îl poți suna prin telefonul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  115. Nu am vazut niciodata o vraja mare ca DR ISIKOLO. el este atât de adevărat adevărat și credincios față de cuvintele sale, sunt Vanessa Noel. am avut o familie fericită și m-am căsătorit timp de 15 ani de viață căsnicită fericită binecuvântată cu doi copii și am fost atât de fericiți și, din păcate, casa mea și căsătoria au început să se prăbușească mai întâi cu mine când mi-am pierdut slujba și apoi soțul meu și am început a avut probleme și sa despărțit de ME și săptămâni mai târziu a început să ceară divorț și am fost atât de devastat pentru că l-am iubit atât de mult și apoi am decis să contactez o rolă de vrăji și nu a vrăjitorului pe care l-am contactat au reușit să o lucreze pentru mine și apoi mi-am pierdut speranța în tot ceea ce aproape că am renunțat când am întâlnit un prieten care sa întors dintr-o călătorie de afaceri și mi-a povestit despre o vrajă mare pe nume DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-și câștige fostul iubit după 48 de ore și mi-a dat site-ul său pe [wwww.drisikolosolutionhome.webnode.com] ,,, și am decis să-l contactez și să-l încerc și, după ce mi-am povestit că m-am supărat, mi-a spus că totul se va întoarce la fel ca înainte și apoi el a aruncat o vrajă pentru mine și soțul meu a revenit la mine după 48 de ore și am fost din nou rechemat înapoi la locul de muncă și a fost chiar promovat de la un reprezentant de vânzări la un director de marketing, așa băieți încă o dată aici este e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196. contactați-l astăzi și rezolvați toate problemele dvs.

    RăspundețiȘtergere
  116. Imaginați-vă că deveniți extrem de bogați peste noapte. Fiind un câștigător al unei loterii de milioane de dolari, cu siguranță va fi un eveniment schimbător de viață pentru aproape fiecare câștigător de loterie. Numele meu este Joe Maquez și am câștigat suma de 1.800.000 de euro. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat loteria. Vrei să mă crezi dacă ți-am spus că am făcut-o cu vraja? Am întâlnit această celebra vrăjitoare cunoscută sub numele de DR ISIKOLO și el a fost cel care mi-a făcut-o. Așa cum era șocant pentru mine, faimosul meu comentariu pentru presă era: "Mă duc să mă ascund în patul meu". Niciodată nu am crezut că DR ISIKOLO ma făcut de fapt bogat peste noapte. Dacă doriți să aveți șansa de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactați Doctor Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196 și veți fi norocoși. Vă mulțumim că ați citit și sperăm să vă vedem în partea de sus.

    RăspundețiȘtergere
  117. Vă rugăm să citiți și contactați, de asemenea, Dr Ben dacă aveți nevoie de o vrăjitoare puternică de dragoste pentru a vă rezolva relația întreruptă.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu al doilea copil. Ne-am certat și ne certăm încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de la el, așa că m-a divorțat. Și totuși, am încercat toate mijloacele diferite să-l duc înapoi, am încercat, de asemenea, niște roți de vrajă diferite în țara mea de reședință, dar nici unul dintre ei nu l-ar putea aduce pe Andro înapoi la mine. Numai doctorul Ben mi-a garantat o vrajă de 48 de ore de urgență și ma asigurat că soțul meu va fi cu mine din nou. Vă scriu pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dvs. pentru că vă țineți promisiunile și pentru că ați folosit puterile tale talente și mari pentru al aduce acasă. Am fost incantat sa stiu ca esti specializat in reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, pentru că m-ați ajutat în cele mai grave vremuri ale vieții mele, pentru că a fost o vrajă mare și pentru că mi-a dat o vrăjitorie care mi-a adus multă bucurie în căsnicia mea. Soțul meu se întoarce și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă vă îndoiți capacitatea lui, credeți-mă. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți-ai putea imagina niciodată. Dacă sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi prietenul dvs. Dr. Ben, acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația ruptă sau căsătoria. goodwillspelltemple@gmail.com
    Whats-App sau sunați-l la +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  118. Numele meu este Ahiga Audrey, locuiesc în Ohio, Statele Unite, și sunt fericit căsătorit cu un soț fermecător și afectuos, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea cu un an în urmă, între soțul meu și cu mine, atât de groaznic încât a dus cazul în instanță pentru divorț. El a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou și că nu ma mai iubea. A părăsit casa și mi-a făcut pe mine și copiii să treacă prin durere severă. Am încercat să mă întorc la el cu multă cerșetorie, dar totul era în zadar. În cele din urmă, sa confirmat că a luat o decizie și că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou.
    O după-amiază fată, când m-am întors de la serviciu, m-am întâlnit cu un vechi prieten care mi-a cerut soțul. I-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate de a-mi aduce soțul înapoi este să-l vizitez pe profesorul Pellar pentru că a lucrat cu adevărat pentru el. Dimpotrivă, n-am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam de ales decât să-i urmez sfaturile. el mi-a dat adresa de e-mail a vrajii care este EMAIL drpellar@gmail.com
    Apoi, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar profesorul Pellar ma asigurat că-l voi aduce pe soțul meu înapoi în două zile.
    Ce afirmație uimitoare! LAUGH OUT LOUD !!! Nu știam ce să fac, dar nu știam ce să fac în continuare. Atât de incredibil, nu?
    Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșelile și durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. soțul meu mă iubește acum mai puternic decât înainte. Mulțumesc pentru ajutorul acestui mare profesor Pellar.
    Îi sfătuiesc pe toți cei care trec prin diferite provocări să intre în contact cu acest mare om și, așa cum a făcut cu mine, el va rezolva toate problemele sale. Îi poți trimite un e-mail prin intermediul acestei adrese de e-mail. și el urma să spună întregii lumi despre puterile sale magnifice. (Drpellar@gmail.com)
    contactați profesorul Pellar pe această problemă
    1) Promovați în orice faceți.
    2) Câștigați bani buni sau câștigați o loterie.
    3) atinge succesul în afaceri.
    4) probleme spirituale.
    5) câștigă procesul.
    6) Găsiți-vă partenerul de viață.
    7) Obțineți o slujbă bine plătită.
    8) Obțineți controlul asupra căsătoriei voastre.
    9) Îmi place și sunt atras de oameni.
    10) recuperați banii pierduți.
    (11) Te vindecă de toate bolile. curabil și incurabil ca HIV / SIDA, cancer, orice
    (12) Rezolva problemele de sarcină și să vă binecuvânteze cu copii.
    dacă vă confruntați cu orice problemă din viața dvs., vă rugăm să contactați prin această adresă de e-mail drpellar@gmail.om

    RăspundețiȘtergere
  119. Numele meu sunt David Roko care doresc să depună mărturie despre această mișcare de vrăjitorie care mi-a ajutat să-mi aduc înapoi fosta mea soție. Ex-sotia mea si eu in cazul in care a avut o neintelegere care a dus la despartirea noastra, desi am mers sa-l implor de mai multe ori pentru a va rog ierta si acceptati-ma inapoi pentru ca stiu ca am ofensat-o, dar de fiecare data am mers intotdeauna se simt mai profund in durere si agonie ea mereu iese pe mine și nu vrea să asculte ceea ce am de spus și m-am simțit atât de goală în mine, singurătatea mea a devenit cea mai rea, până când această zi de credință am fost navigarea prin internet am văzut o mărturie pe internet mărturisind Dr. Isikolo de muncă bună, l-am contactat care ma asigurat în termen de 48 de ore pentru un rezultat instantaneu. Doar aceleași 48 de ore după ce mi-a promis că soția mea sa întors acasă cerând iertare să iubească și să o prețuiască pe ea și pe copii pentru totdeauna, sunt atât de fericită și de recunoscător pentru Dr. Isikolo. Soția mea se îndrăgostește nebun de mine din nou. Dacă există vreun organism aflat acolo, care este în dificultate și are nevoie de ajutor, ar trebui să contacteze Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  120. Contactați acest mare magazin de spelte pentru a vă ajuta să câștigați LOTTO și LOTTERY. isikolosolutionhome@gmail.com
    Sunt foarte recunoscător că am împărtășit aceste mărturii minunate cu dvs. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă visele mele au venit prin e-mail pe dr. gbojie. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am ajuns un drum lung de a cheltui bani pe bilet doar pentru a vă asigura că câștig. Dar nu stiu niciodata ca castigarea a fost atat de usoara pana in ziua in care am vrut sa spun ce castigator de vraja on-line pe care atat de multi oameni i-au vorbit despre faptul ca este foarte bun in a juca vraja de loterie, asa ca am decis sa o fac un try.I contactat acest om si el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au ieșit remizele, am fost printre câștigători. voi câștiga 3.000.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni puteți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt foarte fericit să-i întâlnesc pe acești oameni, voi fi pentru totdeauna recunoscător pentru tine. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  121. WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am avut vreodata si am nevoie sa impartasesc aceasta mare marturie .. Am vizitat un forum aici pe internet pe 18 aprilie 2019, si am vazut o minunata marturie a acestei puternice si minunate cascade, numita DR ISIKOLO pe forum .. N-am crezut niciodata, pentru ca niciodata nu am auzit si nici nu am invatat nimic despre magie inainte .. Nici un organism nu ar fi fost capabil sa ma convinga de vrajile magice, nu pana cand DR ISIKOLO a facut o lucrare minunata pentru mine si mi-a restaurat casnicia 6 ani înapoi la mine și a adus soțul meu înapoi la mine, în același 48 de ore la fel cum am citit pe internet .. am fost într-adevăr flabbergasted și șocat atunci când soțul meu îngenunchează jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accepte înapoi .. I am lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea ta DR ISIKOLO ești un Dumnezeu trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată ... aici e e-mailul lui isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  122. Numele meu este Veronika Danijel, mă simt foarte fericit să împărtășesc mărturia mea minunată și minunată cu toată lumea de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani soțului meu și dintr-o dată o altă femeie a intrat în tabloul pe care la început să mă ură și el era abuziv. dar i-am iubit încă din toată inima și l-am vrut cu orice preț. El a cerut divorț și toată viața mi sa schimbat și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat pe mine și pe copii ... prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi lua soțul înapoi și m-au introdus într-o vrăjitoare numită Dr. Isikolo, așa că am decis să o încerc. deși nu credeam în toate acele lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama că a înțeles greșelile pe care nu le-am putut crede, oricum ne-am întors împreună acum și suntem fericiți, în cazul în care cineva are nevoie de ajutor de la acest om minunat numit Dr Isikolo, aici este adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  123. Hei plâng că soția ta ți-a lăsat pe tine și pe copii pentru alt bărbat, nu mai trebuie să plângi pentru că eram în aceeași poziție până când am auzit despre DR ISIKOLO cum a ajutat atât de mulți oameni în relația lor astăzi poate recomanda cu îndrăzneală Dr, ISIKOLO pentru oricine are nevoie de ajutor. Nu mi-a dat greș, de asemenea, cred că nu te poate lăsa și tu. el este într-adevăr un lucrător minunat. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce iubitul meu ma lăsat. DR ISIKOLO a fost singurul vrăjitor care mă putea ajuta. Cu siguranta acest lucru este cu adevarat un templu de prosperitate unde puteti sa va inapoiati fostul iubit. DR ISIKOLO a aruncat o vrajă de dragoste și soția sa sa schimbat pentru totdeauna, a făcut-o o femeie mai bună și a distanțat toți iubitorii ei secrete. Sunt fericit că am o familie unită, că nu ar fi posibilă fără efortul lui DR ISIKOLO. Soția mea sa întors plină de dragoste și sinceritate și sa întâmplat doar în 48 de ore. Asigurați-vă contactul cu DR ISIKOLO pentru relații de ajutor Trimiteți-l la el;
    isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  124. Hi Guys .... Vreau doar să-i mulțumesc mult (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420,000.00)). Vraja sa de loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și acum sunt foarte bogată Așa cum am vrut mereu și nu mă îndoiesc. Căutați o jucărie reală și veritabilă, care să vă ajute să câștigați mare în orice fel de loterie pe care o jucați? puteți contacta DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big în loterie va veni adevărat și să lucreze bine pentru tine. Vraja lui foarte reală și autentică nu-l mai pot crede și vraja lui lucrează, de asemenea, foarte repede. Îți mulțumesc foarte mult doctorului Peter pentru că ți-ai dedicat timpul pentru a vota vraja Loteriei. Mi-am plătit facturile și datoriile mele au fost eliminate și sunt încă bogate. Dacă aveți nevoie de o adevărată casetă de vrajă Genuine și Genuine pentru a vă ajuta să câștigați loterie, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe el la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  125. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
    Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
    FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
    și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

    RăspundețiȘtergere
  126. Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea sa schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vremuri. Am prietenul meu înapoi în viața mea, cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus că îmi pare rău de 48 de ore după ce a fost creată vraja. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată să se despartă, că nu putea să manipuleze bagajul emoțional pe care-l purtam în permanență. El a spus că el a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a crezut că este mai bine să plece. El a spus că a fost greu să vorbesc tot timpul despre trecut. Am și amândoi iertat. Am bani în buzunar, care sunt în sfârșit pe cont propriu. (Cecul meu de despăgubire a venit prin faptul că mi sa spus că a fost luni de zile.) Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face Dr. Isikolo ... Mulțumesc mult Dr Isikolo pentru minunatul lucru pe care l-ai făcut în relația mea. am ajutat amândoi să vedem și să vorbim adevărul unii cu alții Nu m-am gândit niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte de a fi foarte mulțumit te-am contactat și a inițiat toate acestea pentru a se întâmpla.Oricine care are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  127. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  128. Când am găsit DR BEN, am avut nevoie disperată de a-mi aduce pe fostul meu iubit înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Am contactat DR BEN prin site-ul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce voia el, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când DR BEN ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult DR BEN tuturor celor care au nevoie de ajutor. E-mail: goodwillspelltemple@gmail.com poți să-l folosești prin WhatsApp prin numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  129. Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a obține dragostea vieții mele până când am întâlnit-o pe doctorul Isikolo, totul sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța în a-mi obține Patrik pentru că a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progrese în viață. dar dupa intalnirea cu marele doctor Isikolo pentru satisfacerea cerintelor mele pentru munca mea, mi-a dat inapoi in 48 de ore pe iubitul meu si acest lucru nu mi-a mai fost de ajuns pentru ca am devenit un magazin de ras pentru toti acasa si lucrez chiar si pentru afacerea lui asociat a râs la mine și mi-a chemat nume, dar acum el este înapoi la viața mea. acum eu sunt zâmbind ca invitația mea de căsătorie este dat pentru a primi, de asemenea, de ajutor de la acest om bun e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i magret link-vă sus și cred că pe măsură ce faci acest lucru va aduce un sfârșit la toate relația dvs. problema sau Whatsapp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  130. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre dr. Isikolo și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi iau fostul prieten înapoi să mă căsătorească în luna mai a acestui an și m-am întors aici să postez despre el. Dr. Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent de ce treceți. Numele meu este Jana Kristijan. Postarea despre o vrăjitoare este foarte ciudată pentru mine, pentru că niciodată nu am crezut că voi fi în stare să spun că mi sa ajutat un vrăjitor să-l aduc pe fostul meu iubit după trei ani de contact. Am citit despre doctorul Isikolo de la alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și, în mai puțin de 48 de ore, fostul meu prieten ma sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus. Era cel mai frumos inel. Te rog pe toată lumea aici, contactează-l pe Dr. Isikolo pentru a-ți rezolva problema și te face fericit cu relația care te rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l trimiteți pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196. El este cel mai mare vrajitor și vrăjitor pe care îl puteți găsi online oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  131. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  132. This is my testimony about the good work of Dr Isikolo who help me.... I am Mihaela Vid from Greece. And am sorry for putting this on net but i will have to by this world top spell caster that brought back my husband which left me out for past 3 years, i eventually met this man on a blog site posting by one of is client for help, i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems. In just 2 days, my husband was back to me. I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told have come to pass and thank you sir. Please i want to tell everyone who is looking for any solution to problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass. You can kindly contact him on: his email address is isikolosolutionhome@gmail.com You can also Whatsapp him on +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  133. Contactați acest mare magazin de spelte pentru a vă ajuta să câștigați LOTTERY sau LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
    Sunt foarte recunoscător că am împărtășit aceste mărturii minunate cu dvs. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă mi-au venit visele când i-am trimis pe DR ISIKOLO. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am ajuns un drum lung de a cheltui bani pe bilet doar pentru a vă asigura că câștig. Dar nu stiu niciodata ca castigarea a fost atat de usoara pana in ziua in care am vrut sa spun ce castigator de vraja on-line pe care atat de multi oameni i-au vorbit despre faptul ca este foarte bun in a juca vraja de loterie, asa ca am decis sa o fac un try.I contactat acest om si el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au ieșit remizele, am fost printre câștigători. am câștigat 1.900.000 de milioane de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni puteți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt foarte fericit să-i întâlnesc pe acești oameni, voi fi pentru totdeauna recunoscător pentru tine. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. Vă rugăm să citiți și să contactați, de asemenea, Dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrăjitoare puternică pentru a vă rezolva relația întreruptă.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu al doilea copil. Ne-am certat și ne certăm încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de la el, așa că m-a divorțat. Și totuși, am încercat tot felul de mijloace diferite pentru a-l lua înapoi, am încercat, de asemenea, niște roți de vrajă diferite în regiunea mea, dar nici unul dintre ei nu l-ar putea aduce lui Richard înapoi. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă de 48 de ore de urgență și ma asigurat că soțul meu va fi cu mine din nou. Vă scriu pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dvs. pentru că vă țineți promisiunile și pentru că ați folosit puterile tale talente și mari pentru al aduce acasă. Am fost incantat sa stiu ca esti specializat in reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, pentru că m-ați ajutat în cele mai grave vremuri ale vieții mele, pentru că a fost o vrajă mare și pentru că mi-a dat o vrăjitorie care mi-a adus multă bucurie în căsnicia mea. Soțul meu se întoarce și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă vă îndoiți capacitatea lui, credeți-mă. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți-ai putea imagina niciodată. Dacă sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi contactul tău cu amabilitate, Dr. Isikolo, acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria întreruptă. isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  135. Vreau să folosesc rapid acest mediu pentru a spune întregului univers că există o adevărată vrăjitoare care este puternică și autentică, am avut probleme de relație care aproape că m-au făcut să trec mental și emoțional după ce husa mea sa despărțit de mine. Așa că am luat legătura cu doctorul Isikolo să mă ajute să îmi reunesc căsnicia și să-mi aduc înapoi soțul care ma lăsat. Când i-am contactat pe doctorul Isikolo, a făcut o vrăjitoare pentru mine și în doar 48 de ore, așa cum ma asigurat, soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine a sunat din nou și a început să mă ceară complet remoreste. Sunt atât de fericit acum pentru că se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitoare are puterea de a reuni familii și de a aduce înapoi iubitorii, pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu încă o dată. Contactați-i pe el pe adresa de e-mail pentru ajutor și cred că va fi de ajutor pentru dvs. contactați Dr. Isikolo pe e-mailul său. isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l distribuiți pe WhatsaApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  136. Am Elena Vedran după nume. Mă bucur foarte mult să împărtășesc mărturia mea minunată și minunată cu toată lumea de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani cu soțul meu și dintr-o dată, o altă femeie a intrat în tabloul pe care la început să mă ură și el era abuziv. dar i-am iubit încă din toată inima și l-am vrut cu orice preț. El a cerut divorț și toată viața mi sa schimbat și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat pe mine și pe copii. prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi aduce sotul înapoi și m-au prezentat la o vrăjitoare numită Dr. Isikolo, așa că am decis să o încerc. deși nu am crezut în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama de greșelile pe care eu nu le-am putut crede; răspunsuri corecte până când vom încerca ceva nou. suntem din nou împreună și suntem fericiți în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  137. Acesta este cel mai minunat lucru pe care-l am vreodată în viața mea și trebuie să împărtășesc această mare mărturie. Mulțumirile mele se adresează marelui doctor Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus soțul la mine acasă, care mi-a pierdut brusc interesul după o lună de angajament, dar astăzi suntem fericiți căsătoriți cu un copil și suntem mai fericit decât niciodată înainte, am fost cu adevărat șocat și uimit când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt foarte lipsit de cuvinte și bucuros și nu știu cât de mult să-mi transmit aprecierea mea tu Dr Isikolo ești un Dumnezeu pentru a restabili relația ruptă. el se bucură adânc ajutându-i pe oameni să-și atingă dorințele, să-și găsească dragostea adevărată, să-și recapete ex iubitorii, să oprească relațiile abuzive, să găsească succes, să atragă fericirea, să-și găsească colegii de suflet și mai mult, să-l contacteze astăzi și să vă arate minunile și uimirea iubirii sale Spell System. El dă rezultate la cele mai bune rezultate în vrăjirea reală, trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Poți, de asemenea, să-l vezi pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  138. DR ISIKOLO a dat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. de loterie. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigarea unui fond scăzut, nu până la 500 de euro, am fost o victimă a unei astfel de vieți dură, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost de 350 de euro și am jucam loteria de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am gasit un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc , acum sunt un câștigător de loterie mândru cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  139. Numele meu sunt Nora Zvonimir, sunt aici să împărtășesc o mărturie despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, sa schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, el ar veni cu scuze că nu mă vede mereu. Nu mai răspunde la apelurile mele și la mesajele mele și nu mă mai vedea în mod regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată mi-a spus că mă iubește și că are nevoie de ceva timp să se gândească la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să merg online și am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo și eu îl contactez și-mi explic problemele. Mi-a arătat vrăjitoria pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu sa întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să-și petreacă mai mult timp cu mine decât cu prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum am fost căsătoriți fericit timp de 3 ani cu un fiu. Încă de când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Puteți contacta, de asemenea, această rolă de vrajă și să vă stabiliți relația E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați sau WhatsApp-i linia sa directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  140. Sunt foarte surpriza pentru experienta miraculoasa si minunile lui DR ISIKOLO care au fost raspandite pe internet si in intreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din intreaga lume pentru a-si restabili inapoi iubitorii pierduti I-am contactat dupa ce am trecut prin atatea marturie de la diferiti oameni cum el a ajutat la aducerea înapoi a iubitului înapoi, i-am spus despre soțul meu care ma abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus doar să zâmbesc și să am restul minții, el se va ocupa de toate in doar 48 de ore, Dupa a doua zi sotul meu ma sunat, am fost doar atat de socat, am luat apelul si nu mi-a putut crede urechile, el ma implorat cu adevarat sa-l iert si sa-mi fac promisiuni la telefon. ma intorc acasa si de asemenea mi-a facut cadouri foarte frumoase doar pentru ca el sa-si dovedeasca dragostea pentru mine, eram atat de fericit ca a trebuit sa-l sun pe DR ISIKOLO si i-am multumit, mi-a spus doar sa impartasesc vestea buna din toata lumea, Ei bine, dacă aveți nevoie de o rolă de vrajă eficientă și reală pentru orice pr oblem în viața ta poți contacta DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau sună-l sau pe WhatsApp pe linia sa directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  141. LOTTO, loterie, jackpot. Bună ziua, toți spectatorii! Sunt foarte fericit că am împărtășit aceste mărturii minunate. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig loteria de euro milioane de mega jackpot-uri. Sunt un om care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă, visele mele au venit prin e-mail cu DR ISIKOLO. și i-am spus că am nevoie de numerele de loterie. Am cheltuit atât de mulți bani pe un bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar niciodată nu știam că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am întâlnit vrăjitoria on-line, la care mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în vraja de loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest mare Doctor și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au fost retrași, am fost printre câștigători. Am câștigat 300.000 de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești mari Dr, poți câștiga milioane de bani prin intermediul loteriei. Sunt foarte fericit să vă întâlnesc cu acest mare om acum, voi fi pentru totdeauna recunoscător dr. Trimiteți-l prin e-mail pentru numerele de loterie câștigătoare prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  142. Cum pot explica lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO care ma ajutat să-mi aduc înapoi fostul meu iubit și să-mi restaurez uterul. când toată speranța a fost pierdută .. Eu și iubitul meu am fost căsătoriți în ultimii 7 ani, fără un copil trăind fericit. până într-o zi că avem o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că el a decis să mă trăiască din cauza unei alte femei, eram atât de trist și frustrat și nu puteam să mănânc până nu mă plimbam într-o zi prin internet unde am văzut o doamnă numită Jessica mărturisindu-se despre vrăjitoria de apel DR ISIKOLO care a ajutat-o ​​să-i aducă înapoi pe soțul ei, așa că am decis să încerc să contactez vrăjitorul DR ISIKOLO, așa că îmi explic toate problemele lui DR ISIKOLO și el mi-a spus că nu trebuie să-mi fac griji că mă va ajuta să-mi rezolv problema, că iubitul meu se va întoarce acasă la cea mai mare surpriză în doar 48 de ore soțul meu începe să mă cheme și să cerșez pentru iertare am fost atât de surprins acum suntem înapoi din nou ca soț și soție, toate mulțumirile mele se îndreaptă către DR ISIKOLO, vă faceți griji că nici mai mult DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta pe toți. email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp / Viber-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  143. Lucrurile minunate se întâmplă. Eu sunt Helena Lukas. Sunt aici pentru a împrăștii această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care i-am recuperat pe fostul meu iubit. Am fost nebun când iubitul meu ma lăsat pentru o altă fată luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care mă introduce la DR BEN, mesagerul mare la oracolul pe care-l slujește, mi-am relatat problema la DR BEN despre cum a plecat fostul meu iubit precum și de modul în care aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie sa fac, Dupa ce sa terminat, in urmatoarele 2 zile, iubitul meu ma sunat la telefon si ma rog rau ca ma traieste acum si in urmatoarea saptamana dupa ce iubitul meu ma sunat să pledăm pentru iertare, am fost chemat la interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit de faptul că trebuie să le spun acestei lumi să contacteze DR BEN la următoarea adresă de e-mail și să obțină rezolvarea tuturor problemelor. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve. Contactați-l direct pe: goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  144. Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

    RăspundețiȘtergere
  145. POTENTIAL SPELL TEMPLE O LOCĂ ÎN CARE SUNT SOLVENȚI TOATE TIPURILE DE PROBLEME CU CERERE DE 100% GARANȚIE: +2348133261196 Eu sunt Patricia Šime din Londra, vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc Marii [DR ISIKOLO] pentru că a ajutat soțul meu inapoi la mine, am fost in dureri mari pana in ziua in care am contactat [DR ISIKOLO] a facut o vraja de dragoste pentru mine si mi-a spus sa astept doar 48 de ore pe care sotul meu mi-l va suna si am facut conform instructiunilor date de mine și, surprinzător, în 48 de ore, soțul meu ma sunat cu adevărat și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a provocat. Sunt cea mai fericita femeie pe pamant astazi pentru ca [DR ISIKOLO] a facut o fapta minunata in viata mea si voi continua sa impartasesc aceasta marturie, daca doriti sa contactati [DR ISIKOLO] si daca stiti ca aveti aceeasi situatie, vizitați-l astăzi contactând-l prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  146. Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277

    RăspundețiȘtergere
  147. Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Email DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când am dat peste DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru tine DR ISIKOLO pentru că păziți cuvintele voastre și promisiunile voastre de ai aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjirea puternică a vrăjilor și de a folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  148. Sunt doamna Condilla. Vincent din Statele Unite, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Eram căsătorit cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în Franța, sa referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Mi-a spus să nu-mi fac griji pentru a avea o problemă similară și să mă prezint unui bărbat pe nume Profetul TAKUTA, care a aruncat o vrajă asupra fostului ei iubit și la adus înapoi după trei zile. Maria mă întreabă să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui luptă pentru mine. Mi-a spus că, după trei zile, el se va alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mai căuta lucruri cu mine din nou, ma surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți să-i contactați pe e-mailul său: (takutaegbedie@gmail.com). (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
    (1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) medicamente pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați oamenii să asculte de cuvintele voastre și să facă ce vor ei
    (10) soluție de caz ETC
    Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau la ce-l pe el la acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  149. Sunt atât de recunoscător pentru DR ISIKOLO pentru ceea ce a făcut pentru mine, La început m-am gândit că a fost o înșelătorie și, de asemenea, gândindu-mă dacă am fost de a face ceea ce trebuie, Dar când am decis să-l contactați i-am spus problema mea a râs și a spus ca totul va fi bine in 48 de ore, asa ca am decis sa-i fac o incercare in care l-am contactat el mi-a spus ca ar trebui sa-mi indepartez toate invataturile din mintea mea si sa fiu fericit, intr-adevar in a doua zi am primit un telefon de la cineva a plâns apoi am decis să întreb cine am vorbit apoi a numit numele lui Richard am fost șocat i-am întrebat ce sa întâmplat el a spus că-mi pare rău pentru ceea ce mi-a făcut pentru ultimii 3 ani pentru că eu singur. Asta ar trebui să-l rog iartă-i că o va face cu mine. Deci, atunci i-am spus sa-l vina pe care a facut-o in timp ce venea el mi-a dat o masina noua si de asemenea a spus ca ar trebui sa am acces la topul contului meu sa-mi dovedeasca ca nu ma va lasa niciodata pentru ceva acum am cumparat impreuna si noi vor sărbători această Crăciun în orice țară aleasă de mine, pentru care ne pregătim. Acum suntem impreuna si el nu poate face fara mine prieteni sunt atat de fericit sa DR ISIKOLO pentru a aduce inapoi fericirea in viata mea.I jur pe viata mea DR ISIKOLO este un om sa aveti incredere ca il puteti contacta pe e-mail-ul lui privat: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  150. Câștigurile de loterie. Salut baieti. Vreau doar să-i mulțumesc (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420,000.00)). Vraja sa de loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și acum sunt foarte bogată Așa cum am vrut mereu și nu mă îndoiesc. Căutați o jucărie reală și veritabilă, care să vă ajute să câștigați mare în orice fel de loterie pe care o jucați? puteți contacta DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big în loterie va veni adevărat și să lucreze bine pentru tine. Vraja lui foarte reală și autentică nu-l mai pot crede și vraja lui lucrează, de asemenea, foarte repede. Îți mulțumesc foarte mult doctorului Peter pentru că ți-ai dedicat timpul pentru a vota vraja Loteriei. Mi-am plătit facturile și datoriile mele au fost eliminate și sunt încă bogate. Dacă aveți nevoie de o adevărată casetă de vrajă Genuine și Genuine pentru a vă ajuta să câștigați loterie, rugați-l să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  151. Fostul meu prieten ne-a terminat relația cu 6 luni în urmă, după ce l-am acuzat că a văzut o altă femeie și la insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar a refuzat să aibă vreo legătură cu mine. Mi-a schimbat linia, ma blocat de la trimiterea lui email si facebook. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac. Așa că ajung la internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care această vrăjitoare puternică îi ajută să-i ajungă pe cei din spate. Așa că am contactat vrăjitorul cu numele DR ISIKOLO și i-am explicat problema și mi-a arătat vraja și mi-a asigurat de 2 zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză a doua zi, la ușa mea și cere-mi să-l iert. Sunt atât de fericit că dragostea mea se întoarce din nou. Încă o dată vă mulțumesc DR ISIKOLO, sunteți cu adevărat altruist și talentat. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. El este singurul raspuns la problemele tale. El poate fi de mare ajutor și nu voi renunța la publicarea numelui său pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine și oamenii vorbesc încă despre el pe Internet. contactul său direct este isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe el pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  152. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

    RăspundețiȘtergere
  153. RAPORT DE VÂNZARE RAPORT ȘI GENERAL ÎN VÂNZATOR ONLINE PENTRU A SE APLICA URMÂNT APLICAREA URGENTĂ SAU CÂTREAPT +2348072971407 SAU E-MAIL: Uzealospellhome01@gmail.com, Rezultatul este 100% Garanție.
    Vreau să folosesc această ocazie, trebuie să le mulțumesc mult dr. UZE că mi-a revenit fostul soț. Sunt din SUA, după 2 ani de căsătorie, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie, am făcut tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi, dar tot ce am făcut a fost în zadar am fost trist, dar nu am pierdut speranța de a-l reveni pentru că Am avut credință în Dumnezeu. Așa că am căutat online cum să-mi recuperez soțul și am dat peste un post al DR UZE despre cum a ajutat o doamnă să-și revină fostul, l-am contactat și i-am spus durerea prin care trec, mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o, apoi mi-a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că îi pare rău pentru ce a făcut și că îmi este foarte dor, mai târziu în acea zi s-a întors acasă și a cerut iertarea mea, de atunci dragostea noastră a devenit mai puternică. Pentru lucrurile minunate pe care DR UZE le-a făcut pentru mine, ar fi nedrept pentru mine să nu fac cunoscut întregii lumi că un castru de vrăji atât de puternic trăiește. Dacă doriți să vă întoarceți fostul email rapid: Uzealospellhome01@gmail.com SAU WhatsApp +2348072971407...

    RăspundețiȘtergere
  154. Avertizare!!!

    Numele meu este Duane, sunt din Norvegia. Feriți-vă de rolele de vrăji false care vă cer să trimiteți bani fără a vă ajuta cu problemele dvs., am fost înșelat recent de unul dintre ei, dar dr. Ogundele este cel mai bun. ieri am vrut să spun o mărturie a unei alte doamne de pe Internet, vorbind despre dr. Ogundele, o mare casă de vrăjitoare, care o ajută cu problemele ei, așa că am luat legătura cu dr. Ogundele, pentru că am nevoie de ajutor pentru a-mi reveni soția care m-a părăsit acum 11 ani, ea este mama celor 4 copii ai mei, iar doctorul Ogundele mi-a spus că va aduce o soluție în viața mea, îl așteptam să mă ajute, mi-a aruncat o vrajă și mi-a spus că soția mea care a plecat în urmă cu 11 ani se va întoarce în 24 de ani. ore, la început am crezut că este o glumă, așa că am așteptat și la o minune mare soția mea m-a sunat la telefon, cerându-mi să-i iert toate greșelile ei, am fost atât de fericită și mi-a spus că are putere să orice fel de probleme umane vă puteți gândi. Am convenit cu el că voi împărtăși numele lui pe Internet pentru ca oamenii să știe mai multe despre el și să-l respecte pentru puterile sale. Așadar, îi informez pe toți de pe acest forum dacă aveți nevoie de ajutor, nu căutați altundeva, contactați dr. Ogundele și vă asigur că veți fi fericiți ca mine acum. Îl puteți contacta prin intermediul: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  155. UN MARE IUBIRE SPORT CASTER Dr, Ilekhojie EL ESTE SPECIALIZAT ÎN RESTAURAREA CĂSĂRILOR BROKEN CONTACTAȚI ÎN DIRECT.
    Ce altceva mai pot spune decât să-i mulțumesc domnului doctor, Ilekhojie, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-și reuni căsnicia. În fiecare zi din viața mea, îi rog lui Dumnezeu să-l binecuvânteze pe doctor, Ilekhojie, pentru că mi-a făcut viața completă, aducându-mi înapoi soțul meu și din acest motiv, mi-am făcut un jurământ că voi depune mărturie pe internet pentru a lăsa lumea știe că Dr., Ilekhojie este un Dumnezeu pe Pământ. Soțul și cu mine am avut o luptă timp de trei zile, ceea ce a dus la divorțul nostru. În această zi credincioasă, am întâlnit o mărturie despre cum doctorul, Ilekhojie a ajutat o doamnă să-și revină iubitul. Așa că, l-am contactat și i-am explicat și el mi-a spus că zilele mele de durere s-au terminat, că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore pentru ca el să-mi pregătească o vrajă. Puteți crede, soțul meu a venit acasă cerșind că are nevoie de mine înapoi. Ai nevoie de ajutor? A lua legatura; (gethelp05@gmail.com) SA sunați numărul său de telefon prin +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  156. Aici, ai putea modifica costul întregii credințe. Aveți nevoie de ajutor spiritual, vrăjitorie pentru a vindeca tot felul de boli vraja de sarcină, vraja financiară, vraja de promovare a afacerilor, câștiga vraja Loteriei, fost vraja din spate, vraja de dragoste, răzbunarea vrăjitoare, lupus și multe altele. Atunci sunteți bineveniți în casa mea pe bază de plante. DM ?? pentru orice ajutor spiritual, contactează-mă pe WhatsApp: +2348129175848 sau e-mail: ededetemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  157. Herpes genital de 4 ani acum reușește să scapă de medicamentele pe care să le planteze, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se revendică ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente pentru plante prin Dr. Edede Cure Cure. Am date peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, sunt copiat adresa de e-mail și sunt trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este înșelătorie, până în prezent și-a trimis un medicament care trebuie să se planteze în țările mele în Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  158. Numele meu este Maya, sunt din Berlin, vreau să trimit o informație importantă oricui citește acest lucru acum, ferește-te de rulații de vrăji false, căutam ajutor de peste 7 ani, nimeni nu a fost în stare să mă ajute. Soțul meu m-a părăsit și am plecat cu o altă femeie, am fost singur timp de 7 ani, cu câteva zile în urmă am însemnat o mărturie a unei alte doamne aici pe internet vorbind despre doctorul Ogundele, ea a spus că acest bărbat este un minunat vrăjitor, așa că am avut să iau curaj și să contactez DR Ogundele pentru ajutor, și a fost atât de amabil că mi-a răspuns imediat și mi-am explicat problemele mele și mi-a spus să nu-mi fac griji, a spus că o să-mi readucă soțul pentru mine în 24 de ore , am fost surprins și aștept să văd, la urma urmei, trebuie să informez pe toți că s-a întâmplat ca un miracol pe care m-a sunat soțul meu și mi-a cerut să-l iert ... Imediat l-am iertat și i-am spus doctorului Ogundele că am fost împărtășit numele lui aici pe Internet și pe posturile de radio, de aceea fac toate acestea acum, așa că dacă cineva dintre voi are nevoie de ajutor pentru relația dvs., căsătoria sau orice fel de probleme umane îl contactați pentru soluție. Vă asigur cu viața mea că acest om Dr. Dr Ogundele este real și puternic. Contactați-l cu: e-mail: ***ogundeletempleofsolution@gmail.com*** WhatsApp și chat Viber: ** +27638836445 **

    RăspundețiȘtergere
  159. ÎȚI MEA fostul partener INapoi
    Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de o cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un părinte singur de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc totuși într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de DR ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit să împărtășesc mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea simți alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, doar cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă de la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine

    RăspundețiȘtergere
  160. SALVEAZĂ-ȚI RELAȚIA ȘI EXPUNEREA TĂI EXCURSĂ / FĂRĂ ÎNapoi! CONTACT. VIA CALL WHATSAPP +2348072971407 .. OR.EMAIL .. {Uzealospellhome01@gmail.com solicit.Mă rog tuturor soțului meu să mă divorțeze după ce s-a căsătorit timp de 13 ani și câteva luni și încă îl iubesc, când a făcut divorț de mine l-am dorit înapoi dar el a avut un iubit din partea căsătoriei noastre, după ce m-a divorțat, așa că i-am spus prietenului meu și ea mi-a prezentat o casetă de vrăji din Africa, numită DR UZE, care a aruncat vraja că soțul meu a fost înapoi la mine și acum mă iubește mai mult decât orice în lume îl puteți contacta, de asemenea, pentru a vă ajuta să vă salvați relația sau căsătoria, contactați-l pe e-mail pe {Uzealospellhome01@gmail.com} sau pe whatsapp sau sună numărul +2348072971407 pentru ajutor și el vă va ajuta..Email: {Uzealospellhome01 @ gmail .com} sau îl puteți apela și Whatsapp la +2348072971407 ..

    RăspundețiȘtergere
  161. Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat lui Lord Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o ​​strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

    RăspundețiȘtergere
  162. Cască de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un bărbat trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat i-am răspuns și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am făcut-o a început să cerșească spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vraja de răzbunare și vrăjire din spate via isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  163. Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de sex masculin, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a plătit urechile surde, am fost devastat emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă este real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-l încerc, am contactat-o și mi-a spus. eu ce să fac și am făcut-o apoi el a făcut o vrajă de dragoste pentru mine Procesul vrăjii pentru a reuni iubiții este foarte simplu și lucrează neinteresat oamenii la fel cum a restabilit relația mea în 48 de ore, iar prietenul meu a sunat și a implorat alcătuiește-mă din nou, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul său, WhatsApp / Viber, la: +2348133261196, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  164. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitelor persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că El se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume. Ei bine, dacă aveți nevoie de o râu vrăjitoare eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe dr. Ofemo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau pe WhatsApp / Viber lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  165. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut să se întoarcă atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el și l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrăjire DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să arunc o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc . Am trimis prin poștă vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, ca fostul meu să se întoarcă la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Fostul meu m-a sunat și am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei de vraja, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp / Viber lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  166. Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după ce 11 ore mai târziu soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni, că el îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. A venit înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare Dr aici este adresa de e-mail: padmanlovespell@yahoo.com,
    puteți, de asemenea, să-l sunați sau să îl adăugați pe aplicația Whats: 2348053823815,

    RăspundețiȘtergere
  167. Viața mea a fost distrusă când soțul meu mi-a trimis ambalaj, după 13 ani suntem împreună. Am fost pierdut și neputincios după ce am încercat atâtea moduri cu soțul meu înapoi la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu m-a sunat, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună că nu a fost nicio problemă să-mi revin soțului, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și reveni soția când l-a lăsat pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat auzind ceva de la seful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a Domnului NOBEL care l-a ajutat să-și revină soția, nu am crezut niciodată că asta va funcționa, dar nu am avut de ales să vin în contact cu spusele pe care le termin, și el mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-mi propună să-i arunc vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pleda că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că era doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc spre locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, în genunchi, soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat Domnului NOBEL o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și a lămurit eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a mai făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune că ar trebui să facă ca bărbat fără să râvnesc. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Domnul NOBEL pentru ajutor. E-mailul său este lordnoblespellcaster@hotmail.com sau lordnoblespellcaster@gmail.com sau îl puteți suna sau whatspp la acest număr + 1 (817) 755-0129

    RăspundețiȘtergere
  168. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna iunie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să rezolvați problema dvs. indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din SUA. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  169. Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lordul Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  170. Ma numesc Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat, tot ce-și doresc au fost după banii mei. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrăji pentru ajutor, dar fără rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la doctorul Isikolo. După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. A fost ca o minune! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și ca eu să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult dr. Isikolo. Pentru toți cei care sunt în căutarea unei adevărate vrăjitoare, contactați Dr.Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  171. Sunt Ivanka Fabijan din Londra, vreau să le împărtășesc o mărturie a vieții mele tuturor. m-am căsătorit cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult că suntem căsătoriți în ultimii 8 ani cu doi copii. când a plecat în vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Am fost atât de confuz și căutam ajutor, nu știu ce să fac până când nu am întâlnit-o pe prietena mea dor de Pașa și i-am spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-mi fac griji că are o problemă similară înainte și mi-a prezentat unui bărbat numit Dr. Isikolo vrăjitor de dragoste care a aruncat o vrajă pe fostul său și să-l aducă înapoi la ea după 2 zile. Domnișoară Pașa mă roagă să-l contactez pe doctorul Isikolo pentru vrajă. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi readuc soțul și el mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru-strămoși vor lupta pentru mine. El mi-a spus până la două zile că o să mă reunească împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și el a început să plângă de iertare. În momentul de față sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ pentru ceea ce a făcut acest grozav vrăjitor pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  172. Sunt Helena Leon din Londra, soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am cunoscut când aveam 20 de ani, iar el a împlinit 24 de ani. Am trecut prin multe emoții împreună. În căsătoria noastră au existat mai multe lupte enorme și situații dureroase, dar parcă am ieșit întotdeauna din cealaltă parte. Din senin, soțul meu a susținut o discuție despre divorț, eram orb! Nu am văzut că vine, nu am recunoscut semnele. A încetat să-și poarte verigheta și nu am crezut nimic. Nu mă mai consideră atrăgător sexual. Nu m-am putut abține să plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănit. Am fost total deprimat până când l-am găsit pe dr. ISIKOLO caseta de vrăji din Africa, toată lumea vorbea despre online și l-am contactat pentru o vraja Love. În timpul conversației noastre, m-a asigurat că o să-mi aducă soțul înapoi în mai puțin de 48 de ore de la castingul său vraja. Mi s-a părut imposibil. Nu vei crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, implorându-mi să uit tot ce a spus despre divorț. Am fost cu totul uimit! Există atâta dragoste în familia mea de când i-am folosit vrăjile. Este minunat și vrăjile lui funcționează atât de repede. Acum, soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. Ați putea contacta și el dacă aveți probleme cu căsătoria sau relația dvs. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  173. MULȚUMIM Dr. Isikolo PENTRU RESTORAREA MULȚIUNII ȘI FAMILIEI MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP / APEL +2348133261196.
    Buna ziua, eu sunt Rosa Antoine. După ce am fost ani de zile într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu, el a fost abuziv și a distrus iubirea pe care o împărtășeam și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău pentru că l-am iubit. așa că i-am explicat problema mea prietenei mele, iar ea mi-a sugerat să iau legătura cu un vrăjitor care să o ajute să arunce o vrajă care a rămas însărcinată și a adus-o înapoi pe soțul ei. Nu am avut de ales decât să-l încerc. Am trimis caseta de vraja numită Dr. Isikolo pe whatsapp și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi în regulă. El mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care l-am prezentat, așa că mi-a aruncat vraja și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a numit aplogant pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat El a vrut să mă întorc la el. El a mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. așa că oricine are nevoie de ajutor cu privire la orice fel de probleme poate contacta și această casetă de vraja reală și foarte autentică pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196 să contactați astăzi acest mare om și să vă rezolvați problemele 100%.

    RăspundețiȘtergere
  174. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut să se întoarcă atât de mult datorită iubirii pe care o am pentru el și l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online, iar ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrăjire DR ILEKHOJIE care m-ar putea ajuta să arunc o vraja pentru a-l readuce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc . Am trimis prin poștă vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, ca fostul meu să se întoarcă la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Fostul meu m-a sunat și am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei vraja, de e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau de WhatsApp / Viber lui la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  175. Luați legătura cu dr. Isikolo la isikolosolutionhome @ gmail dacă doriți să vă primiți acum soțul, soția, iubitul și iubita și să vă recâștigați fericirea.
    Sunt foarte mulțumit de acest serviciu pe care mi-l oferă Dr Isikolo. Sunt unul dintre acei oameni care au spus, nu voi numi niciodată un psihic, nici un mag sau orice altceva ”pentru a mă ajuta cu problemele mele cel puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de o anumită îndrumare și„ Sunt atât de bucuros că am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo, niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit să scriu o scrisoare de genul acesta, dar când l-am pierdut aproape pe Andre într-una dintre luptele noastre proaste (s-a despărțit de mine), Credeam că pierdusem totul. Plâng toată ziua și mă gândesc că nu se va mai întoarce niciodată la mine. Am citit o mărturie a unui bărbat numit Taylor Borg despre el care spune că modul în care doctorul Isikolo îl ajută să se întoarcă este fosta soție în 48 de ore. Îi trimit rapid un e-mail. A făcut o (vrăjitoare Lover) pentru mine. 48 de ore mai târziu, fostul meu iubit a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal, iar iubirea noastră este acum mai puternică pe care nu o poate face fără să fie cu mine. Eu și iubitul meu trăim din nou fericiți împreună. Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Și când eram cel mai disperat, nu a profitat de mine. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Nu știu cum ai făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este, FUNCȚIONEAZĂ !! Andrew și cu mine suntem din nou fericiți împreună și vom fi întotdeauna recunoscători pentru dr. Isikolo, trimițându-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  176. OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat pentru 4 ani pe care această doamnă a făcut-o mult în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și amândoi trăim împreună, în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să mă pledez cu ea, dar a insistat să nu mai fie cu mine , am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, pentru că această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să o recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat înșelătorii, dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizorul meu și am văzut o doamnă pe nume SARA, care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele, a râs doar de mine t și mi-a spus că va reveni la mine în 24 de ore cât timp l-am contactat, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept, în următoarele 24 de ore pe care mi le-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând voi spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    Numele meu: White
    Țara: Finlanda

    RăspundețiȘtergere
  177. Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimat, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea prețuri să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la casa mea care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când am început a cerșit spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  178. OBȚINEȚI-ȚI IUBITUL ÎNCEPUT ÎNapoi (ex). vrăji pierdute de dragoste, psihic, vindecător de plante, am ajutat oamenii să-și rezolve căsătoriile, relațiile și problemele de dragoste cu vraja mea puternică de dragoste. Trebuie să spun cu umilință că am o rată de succes foarte mare pentru următoarele circumstanțe:
    (1) Obțineți-vă iubitul pierdut înapoi (ex), care lipsește o dată
    (2) vraja de bani
    (3) nu vrei dacă partenerul te înșală
    (4) Captează inima celui pe care îl iubești
    (5) Probleme de infertilitate
    (6) Pentru a rupe o relație și a te întoarce la iubitul tău
    (7) Faceți legătura de iubire între tine și cel pe care îl iubești puternic și de neîntrerupt
    (8) Căsătoriți-vă dragostea vieții voastre
    (9) Cum să obțineți escrocherul și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (10) Vraja de divorț
    (11) Faceți ca afacerea dvs. să înflorească
    (12) (Barrenness) dacă sunteți în căutarea unui copil
    (13) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (14) Mâncarea în vis
    DR ODUDUWA
    ========================================
    EMAIL oduduwa.temple111@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  179. Sunt impresionat. Acest lucru mi se întâmplă cu adevărat. Am fostul meu soț înapoi. Ma numesc Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care a scris despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine în relația mea. Dumnezeu a folosit într-adevăr acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rog, ascultați-mi cuvintele dacă căutați o casetă de vrajă care să vă ajute, contactați-l pe dr. Isikolo. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. Acum doi ani, eu și soțul meu am avut o ceartă uriașă care a dus la divorțul nostru. A fost iad pentru mine și pentru băiatul meu că a trebuit să ne mutăm într-un alt oraș. Am devenit părinte singur. L-am cunoscut doar pe dr. Isikolo acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. Într-o zi de marți dimineață, când am primit un apel de la mine acasă (părinții mei), el m-a căutat. L-am acceptat să vină la mine și mi-a cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut instantaneu că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați o casă de vrăji, întâlniți-vă pe dr. Isikolo și veți fi surprinși de minunile schimbări din viața voastră. E-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196. contactați-l și vă va răspunde.

    RăspundețiȘtergere
  180. Promit să împărtășesc această mărturie în toată lumea când SĂRĂȚIA mea se va întoarce la mine și astăzi, cu tot respectul, aș dori să-i mulțumesc dr. AJAYI pentru câștigarea bucuriei și fericirii relației mele și a familiei mele. Vreau să vă informez că există o potrivire a mizei care este reală și autentică. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până când nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie până când am găsit pe dr. AJAYI un mag de sex masculin, iar el a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îmi voi primi SĂRBĂTUL în trei zile după formula magică a fost făcută. Trei zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, șocant, a fost soțul meu care nu m-a mai sunat de mult și îmi cere scuze pentru stop cardiac și mi-a spus că este gata să-și petreacă restul vieții cu mine. neprețuit l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și am deschis ochii pentru a ne imagina cât trebuie să împărtășim împreună. În timp ce scriu această voință chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ și naiba mea și trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât a fost înainte de despărțirea noastră. De aceea am promis să-mi împărtășesc mărturia în univers. Toate mulțumirile sunt de neprețuit pentru munca excesivă pe care a depus-o pentru mine. Mai jos este adresa sa de e-mail în situație, e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 suferiți de o insuficiență cardiacă și vă pot asigura că, atunci când va face mina pentru mine, vă va ajuta și cu siguranță. drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  181. Acesta este site-ul web pe care l-am citit despre Doctor Ilekhojie și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna mai a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Ilekhojie vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Postarea despre o casetă de vraja este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre Doctor Ilekhojie de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus, ... A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, adresați-vă doctorului Ilekhojie pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Iubirea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la gethelp05@gmail.com sau direct pe ce aplicație App +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  182. Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce înapoi fostul iubit sau a-ți reuni căsnicia? E-mail Dr. Isikolo pentru soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când am întâlnit dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac pe scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că-i pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru dumneavoastră, Dr. Isikolo pentru că ați respectat cuvintele și promisiunile voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la puternica voastră vrajitoare și de a folosi puterile voastre înzestrate și mari pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp / Viber-l la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  183. OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat timp de 4 ani această doamnă a făcut multe în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și noi amândoi trăiesc împreună în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să-i pledez cu ea, dar a insistat să nu fiu alături de ea eu din nou, am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, deoarece această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să-l recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat cu escrocherii , dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizor și am văzut o doamnă pe nume SARA care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului Ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui. și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele pe care le-a râs aceasta și mi-a spus că va reveni la mine în maxim 24 de ore cât am contactat cu el, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept , în următoarele 24 de ore în care mi-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    Numele meu: Harry
    Țara: Finlanda

    RăspundețiȘtergere
  184. Buna tuturor!
    Fostul meu și cu mine ne-am despărțit în urmă cu 1 an și 2 luni și eram însărcinată cu șase luni. Amândoi ne iubim și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a rupt inima. Am încercat să-l sun și amândouă liniile sale au fost deconectate. Am încercat să ajung la el pe rețelele de socializare, dar m-a șters din ele. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și nu știu ce este rău. Am plâns și am plâns zilnic pentru că l-am iubit foarte mult. Până nu am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut reveni dragostea. Din nou, am fost derutat. Nu știu ce să fac și mi-am pierdut și locul de muncă și nu am bani să am grijă de copil. Am fost mizerabil în viață, așa că am strigat către sora mea și i-am spus problema mea și am spus că știe despre o casetă puternică de vrajă care a ajutat-o ​​atunci când nu a putut rămâne însărcinată. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie aruncă o vrajă asupra bărbatului meu și mi-a spus că mă va ajuta să rup vraja, pentru ca bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu pentru totdeauna. A fost o mare surpriză pentru mine că tot ce a spus a trecut în 48 de ore. Omul meu s-a întors imediat la mine, spunând că ar trebui să-l iert. Vă mulțumesc foarte mult acestei roșii puternice și reale. Mă rog pentru el să trăiască mult timp și să facă mai mult din minunata sa lucrare. Dacă aveți vreun fel de problemă care vă deranjează în viață, trebuie să contactați această casă puternică de vrăji! El te poate ajuta. Nu te va dezamăgi, îți ofer 100% garanție că te va ajuta, Iată contactul său: Trimiteți-l pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  185. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Ma numesc Anna Oscar. Postarea despre o casetă de vrajă este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și abuzului constant și am luptat în mai multe rânduri și după 6 luni fără contact. Am citit despre Doctor Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  186. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun rolator și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roti de vrajă fără să văd niciun rezultat. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrajă pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la Dr. Isikolo După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el. Vrăjile sale au făcut minuni și soțul este din nou plin de dragoste. Este un miracol! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat înfocat și șocat atunci când soțul meu a îngenuncheat cerându-i iertare și ca eu să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și de bucurie, ești un Dumnezeu trimisă mie și întregii mele familii .. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc atât de mult Dr. IsikoloToți cei care caută un adevărat vrăjitor ar trebui să ia legătura cu DR ISIKOLO Pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp pe 2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  187. Vrăjitorul autentic numit Dr. Isikolo, care face minuni pentru oameni
    Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea preț de a face comerț din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că el are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să mă văd contactându-l și imediat am răspuns că am explicat prin ce am trecut și mi-a spus că celălalt tip folosiți vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a lăsat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în la mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de bărbați de tip necunoscut din Florida și în 48 de ore prietena mea era la mine în casă, care mă aștepta să mă întorc de la muncă și când am început să cerșesc spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și ex-vrăjire din spate prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com puteți, de asemenea, să-l discutați pe WhatsApp prin +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  188. DON, NU TREBUIE CE CE DESPRE SCRIE ESTE 100% POVESTE VIAȚĂ REALĂ.

    M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul DR OGUNDELE cea mai bună casetă de vrăji și recomand cu mare drag DR OGUNDELE oricui are nevoie de ajutor! .. Numele meu este Pamela, sunt din Germania, vreau să mărturisesc despre cum am primit înapoi, iubitul meu după ce s-a despărțit de mine, am fost împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu a avut o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, i Am încercat tot ce am putut pentru a-l întoarce, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster vrăjitor care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc , când am contactat această cască de vraja prin Whatsapp +27638836445, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 24 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat și mi-a cerut iertarea, Deci uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită DR OGUNDELE. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea, DR OGUNDELE este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta lumea în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex-ul dvs. soțul tău s-a mutat la o altă femeie, dacă ai nevoie și de soluție la orice fel de problemă, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: adăugați-l pe WhatsApp sau Viber: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com MULTUMIM DR. OGUNDELE

    RăspundețiȘtergere
  189. Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe față și cântând laudele acestui caster puternic vrăjitor numit Dr. Isikolo care mi-a făcut o mare favoare salvând relația mea de la despărțire. Mă gândeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a început să vină acasă târziu și, zilnic, îmi oferă scuze diferite, atunci am decis să mă uit atent la el, apoi descopăr că a avut o aventură cu o altă fată. Am fost inima frântă pentru că am avut încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și el a fost mai mult timp atent la mine sau îmi arăta dragoste. Înainte să o cunosc, el m-a lăsat pentru fată și am fost într-o mizerie adâncă pierzându-l la o altă femeie. Dar le mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Isikolo pe Internet, deoarece prin aceasta am reușit să-l contactez pe dr. Isikolo, iar el m-a ajutat să-l revin în 48 de ore, iar astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă dragoste decât niciodata. Dacă aveți vreun fel de relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare renunțând la informațiile de contact ale Dr. Isikolo, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp / Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  190. De două ori am intrat în saga relațiilor cu soțul meu, el mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mea se va rupe și chiar suntem pe cale să divorțăm și a decis să mă lase pentru cealaltă femeie, I-am povestit joi prietenului meu despre divorț și mi-a recomandat Dr.AJAYI care mi-a salvat căsnicia și mi-a readus-o pe soțul meu. A îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. Nu mergeți niciodată la juriul pentru divorț. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii mei sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relație similare. Contactați marea casă de vrăjitoare Dr AJaYI pe e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084889470. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată soluția.

    RăspundețiȘtergere
  191. Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați-l pe dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrajă puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
    Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în Statele Unite, dar niciunul nu l-a putut aduce pe Richard înapoi la mine. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente ale vieții mele, că am fost un caster de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Sotul meu s-a intors si promite sa nu ma mai lase niciodata. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă sunteți mai simțiți acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea dr. Isikolo chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp/Viber lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  192. Honestamente, estaba tan abrumado cuando mi esposo de 6 años me dejó para estar con otra mujer. Los dolores eran demasiado para mí y no podía soportarlos más. Así que tuve que buscar ayuda en Internet hasta que descubrí que el correo electrónico del Dr. OMON: omonbabalola@gmail.com era el verdadero problema. Había intentado todo lo que sabía, y con tus hechizos, bendiciones y magia extraordinaria. Powers, hiciste todo el trabajo por mí, lo que me ha garantizado un resultado positivo en 48 horas, mi ex esposo volvió a mí y se arrepintió de todo lo que había hecho. Ahora mi vida está equilibrada y estoy feliz de nuevo. El Dr. OMON hace un gran servicio a las personas. Amigos, en caso de que necesite la ayuda de Dr.OMON, envíela por correo electrónico a omonbabalola@gmail.com o Whatsapp. +2348134046638

    RăspundețiȘtergere
  193. Honestamente, estaba tan abrumado cuando mi esposo de 6 años me dejó para estar con otra mujer. Los dolores eran demasiado para mí y no podía soportarlos más. Así que tuve que buscar ayuda en Internet hasta que descubrí que el correo electrónico del Dr. OMON: omonbabalola@gmail.com era el verdadero problema. Había intentado todo lo que sabía, y con tus hechizos, bendiciones y magia extraordinaria. Powers, hiciste todo el trabajo por mí, lo que me ha garantizado un resultado positivo en 48 horas, mi ex esposo volvió a mí y se arrepintió de todo lo que había hecho. Ahora mi vida está equilibrada y estoy feliz de nuevo. El Dr. OMON hace un gran servicio a las personas. Amigos, en caso de que necesite la ayuda de Dr.OMON, envíela por correo electrónico a omonbabalola@gmail.com o Whatsapp. +2348134046638

    RăspundețiȘtergere
  194. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă de vrăji eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta doctorul Isikolo pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  195. Mărturie De Tamara Noel, Cum să-ți recuperezi fostul cu ajutorul doctorului Isikolo!

    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce după multă cerșeală, dar nu a avut niciun rost și mi-a confirmat că și-a luat decizia și nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Așa că într-o seară, întorcându-mă de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu, care a cerut de la soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru și așa mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc înapoi soțul este să vizitez o casetă de vrăji, numită DR ISIKOLO, pentru că chiar a funcționat și pentru el. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. Așa că, a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar casterul de vrăjire m-a asigurat că o să-mi iau soțul înapoi în următoarele 48 de ore, după ce mă conformez. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată. așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuia să fac. Apoi făcând treaba pentru mine și după 48 de ore, atât de surprinzător soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a-mi informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii noștri. Atunci din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte cu ajutorul Dr. ISIKOLO. Așa că vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să-l contactați, vă dau 100% garanție că vă va ajuta.
    Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp / sunați +2348133261196

    RăspundețiȘtergere