vineri, 6 iunie 2008

Initiativa mamelor de 1 iunie in tara

Iata cateva fotografii de la actiunea noastra de 1 iunie din tara. Mame inimoase si hotarate din Pitesti, Craiova si Constanta au vizitat de ziua copilului orfelinatele si centrele de plasament din orasele lor si au facut surprize copiilor de acolo.

PITESTI





CRAIOVA




CONSTANTA




Vom reveni si cu alte fotografii pe masura ce mamicile cu initiativa ni le vor trimite. Nu vom putea, probabil, arata pe acest blog toate faptele bune si toate dovezile de compasiune si generozitate ale mamelor. Vrem insa sa le felicitam pe toate mamicile care au facut un gest pentru copiii abandonati de 1 iunie. Solidaritatea mamelor a contat foarte mult pentru copiii fara parinti si va conta de fiecare data cand ne vom propune sa facem ceva. Va multumim, inca o data, in numele tuturor mamelor din initiativa si speram ca aceste actiuni vor continua.

Oricine ne poate sprijini, fie urmand exemplul mamelor cu initiativa, fie facand cunoscute faptele lor. Multumim inca de pe acum tuturor celor care simpatizeaza cu Initiativa mamelor si vor sa ajute!

3 comentarii:

  1. Foarte frumos! Felicitari! se mai pot face astfel de actiuni si de acum incolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ilinca, iti multumim frumos! Noi chiar speram ca actiunile de solidaritate intre mame, sau ale mamelor fata de copiii abandonati sau mai putin norocosi sa continue. Incurajam pe oricine are o idee despre cum poate face bine sa ne scrie la initiativa.mamelor@gmail.com Oferim cu bucurie sprjin tuturor mamicilor cu initiativa!
    Dora

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo si din partea mea!Nu stiu daca mai exista o asociatie asemanatoare la noi in tara dar astept cu nerabdare actiunile viitoare la care vreau sa iau si eu parte!
    va pup

    Raluca Mocanu

    RăspundețiȘtergere