miercuri, 21 mai 2008

Salutul mamelor

Bine v-am gasit pe ceea ce se numeste "blogul oficial" al Initiativei Mamelor din Romania!

Ne-am avantat pe internet la sugestia multora dintre simpatizantele initiativei noastre care isi doreau sa comunice ma usor cu membrele Initiativei. Le multumim, si pe aceasta cale, tuturor, pentru mesajele de incurajare si pentru ideile pe care ni le-au dat! Cu siguranta vom tine legatura in continuare aici pe blog si ne vom coordona mai bine actiunile.

Speram sa stapanim cu succes acest instrument nou de comunicare, sa ne fie de bine "intalnirea" in acest spatiu si sa putem pune si mai usor la cale actiuni in sprijinul mamicilor. Avem de acum, cum s-ar spune, locul nostru de intalnire si de sfatuire, doar ca aici, pe blog, ne vom putea aduna mai multe mamici in acelasi timp, indiferent de locul in care suntem. Beneficiile tehnologiei!

Sper sa vedem aici cat mai multe idei de actiuni in beneficiul mamelor, cat mai multe propuneri de proiecte, sesizari cu privire la dificultatile cu care se confrunta mamele din tara noastra, cazuri speciale, povesti fericite cu rezolvari ale problemelor mamelor.

In cele ce urmeaza vom recapitula tot ceea ce Initiativa Mamelor a facut pana acum si vom incerca sa oferim un calendar al actiunilor ce urmeaza.

Ramaneti aproape de noi! Blogul Initiativa mamelor este deschis tuturor celor care isi doresc sa contribuie cu ceva la reabilitarea mamei din Romania si la repunerea ei in drepturi. Va asteptam cu drag!

Un comentariu:

  1. Felicitari! Este un lucru minunat ca v-ati gandit sa infiintati aceasta asociatie care ne poate ajuta sa ne aparam drepturile si sa ne facem auzite. Felicitari si pentru actiunile umanitare de ziua copilului si pentru faptul ca ne oferiti posibiliatea sa ne implicam si noi in Initiativa!

    RăspundețiȘtergere