miercuri, 21 mai 2008

Ce este Initiativa mamelor

Initiativa Mamelor este un grup constituit de cateva reprezentante ale societatii civile din Romania care militeaza pentru emanciparea mamelor din tara noastra.

Initiativa a aparut in martie 2008 datorita catorva doamne, mame cu experienta, preocupate de situatia mamelor din tara dar si foarte hotarate sa schimbe ceva si care dispun de ceva timp liber. Floarea Enache, Teodora Sofronie, Ilona Vasile sunt cateva dintre initiatoarele care au aparut pana acum in public sustinand cauza mamelor. Grupul este insa mai mare si este compus din toate mamele cu care cele 3 initiatoare sunt in legatura permanenta de ceva vreme, care au semnat deja lista de adeziune la Initiativa sau au inceput liste noi in alte orase.

Initiativa mamelor este sprijinita la toate nivelurile si in toate straturile sociale, adica peste tot unde exista mame care se confrunta cu greutati si care simt nevoia unei schimbari. Printre sustinatoarele acestei initiative se numara mame-avocat, manageri, medici, cadre didactice, jurnalisti.

Initiativa Mamelor a fost invitata sa participe la diverse emisiuni televizate in care a avut ocazia sa isi prezinte temele sociale in care vrea sa se implice precum si punctul de vedere cu privire la subiecte importante precum indemnizatia pentru cresterea copilului, violenta din scoli, problemele cu care se confrunta femeile si mamele din tara noastra, s.a.m.d.

Initiativa mamelor primeste constant felicitari pentru ideile promovate si sustinere in actiunile care vor urma
din partea unor mame de diferite varste si pozitii sociale.

Un comentariu:

  1. Am o fetita de 1 anisor si o alaptez .Dar am ramas insarcinata. Vreau sa imi raspunda si mie cineva care cunoaste acest subiect, sa-mi spuna daca o sa raman fara lapte. Deocamdata am o luna jumate de sarcina si inca este bun lapticul, dar mai tarziu cine stie.Fetita mea nu accepta alt laptic nici macar cel de vaca.VA ROG DATIMI SI MIE UN RASPUNS URGENT. VA MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere