joi, 5 martie 2009

De azi, mamele primesc indemnizatia de 85% pentru copii

Incepand de joi, 5 martie, primariile vor plati indemnizatiile pentru cresterea copiilor, dupa noua lege, adica 85% din venitul lunar pe ultimul an.

Banii vor fi trimisi, in perioada 5-28 martie, prin posta sau vor fi virati pe card, informeaza Realitatea TV.

Primele mamici care vor incasa indemnizatia sunt cele care au nascut dupa 1 ianuarie, iar in a doua jumatate a lunii, vor primi banii si cele care au nascut anul trecut.

In ultima sedinta din 2008, Guvernul a aprobat ca indemnizatia pentru cresterea copilului sa reprezinte 85% din veniturile realizate in ultimele 12 luni.

Indemnizatia nu poate fi insa mai mica de 800 de lei si nici mai mare de 4000 de lei, adica echivalentul a 3 salarii medii pe economie.

3 comentarii:

 1. Chiar au inceput platile pentru 85%?
  eu inca nu am primit nimic...am nascut anul trecut....inca mai astept...

  RăspundețiȘtergere
 2. nici eu n am primit nimic si suntem in luna mai

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere